viernes, 17 de mayo de 2013

Esparreguera

VII Trobada 
Gastronòmica Intercultural 
La cuina mexicana 
present com cada any 



El dijous 09 de maig de 2013 va tenir lloc al pati de Can Pasqual la VII Trobada Gastronòmica Intercultural del Servei Local de Català (SLC) d’Esparreguera, que va servir com a cloenda de la 10a edició del Voluntariat per la llengua i dels cursos de català per a adults 2012-2013. 

La Setena Trobada Gastronòmica Intercultural va tornar a ser un punt de trobada de persones d’orígens culturals diversos amb la llengua catalana com a característica comuna. 

Uns i altres van poder compartir els plats que havien cuinat per a l’ocasió amb receptes pròpies de la tradició culinària dels Països Catalans i de la resta del món. 

Per part mexicana hi varen ser present els coneguts plats de patates amb xoriço amb picants, i el flam de formatge amb elote o blat de moro. 

Per a aquesta edició, el SLC té previst editar totes les receptes escrites per alumnes, voluntaris i aprenents al bloc anomenat Receptaris (http://blocs.cpnl.cat/receptaris), que va inaugurar al juliol de 2011. La publicació de totes les receptes al bloc estarà llesta abans de l’estiu. 


No hay comentarios: