miércoles, 29 de mayo de 2013

Un juny ple de cosetes...

La Lotteria” 
participaa Firentitats’13
Una Festa Intercultural de Sants




El proper dissabte 08 de juny de 2013 de les 11:00 del matí fins les 21:00 hores del vespre tindrà lloc a Barcelona la anomenada Firentitats’13. Una Festa Intercultural que reuneix entitats i col·lectius dels carrers de Sants, Creu Coberta, i l’Espanya Industrial.
Firentitats és un aparador de les associacions, entitats i col·lectius de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Aquest dia, les entitats tenen l’oportunitat d'obrir-se més que mai al veïnat i a la resta de la ciutadania per tal que sàpiguen quines són les seves inquietuds i les activitats que fan. 
FirEntitats no es tracta només d’una fira com a tal, sinó que paral·lelament les mateixes entitats organitzen activitats.
 
Entre les nombroses entitats i associacions que recolzaran l’edició de enguany hi trobem als nostres amics de “La Lotteria Associació Cultural” del carrer Finlàndia 15 d’aquesta populosa ciutat. Hi tindran presents dos estands, el numerats amb el 09 y el 14 al carrer de Sants, a l’alçada del número 79 d’aquell carrer aproximadament, i a més, participen en les activitats de l’escenari de les Cotxeres, hi també organitzen en aquell mateix dia altres activitats a la seva Seu Social.

Però, anem a pams. Recordarem que els amics de “La Lotteria”  de les 12:30 – 16:30 hores seran presents a “Cuines Artesanals d’arreu”  on aportaran una degustació de gastronomia mexicana. 

Mes tard, a partir de les 19:00 hores a l’Escenari de les Cotxeres de Sants els trobarem novament recolzant l’apartat de “Expressions del Mon” on trobarem cosetes com una mostra de ball que anirà a càrrec de l’Escola de Lucero Cárdenas; salsa cubana  a càrrec de Jorge Marcos i Lectura de poemes de Jorge de Miguel Ató i Germán Vieco. 

A la seu central de “La Lotteria” al carrer Finlàndia 15, encara s’està treballant en el continguts i horaris en que s’oferiran. 

Sabem però, que hi haurà demostració de talleres, exposicions, cerveses artesanals, premis literaris i altres iniciatives que bon punt ens les facis saber les inclourem a les Agendes Informatives d’AME per a coneixement de tota la Comunitat. 

Com sempre, convidar-vos a participar de les seves iniciatives, que com sempre, son genials. 

+Informació [Clic aquí]

No hay comentarios: