domingo, 7 de noviembre de 2010

Noticies locals

.

Un treball de l’IES El Cairat
Circulant per les entitats d’Esparreguera





Aquests darrers dies dues estudiants de l’IES d’Esparreguera “El Cairat” s’estan posant en contacte amb les entitats de la ciutat, per tal de fer un treball estadístic sobre la intenció de vot a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del dia 28 de novembre del 2010.


AFE, AMPA de El Cairat, AMPA CEIP Montserrat, AMPA Roques Blaves, Amics del Campanar d’Esparreguera, Futbol de Mas d’En Gall, Associació de Jubilats d’Esparreguera, AAVV Can Rial, AAVV Zona Esportiva, Basquet esparreguera, Punt Atenció Jove, Castellers d’Esparreguera, Club Tenis Rialenc, Club Excursionista d’Esparreguera, Centre Esparreguerí de Recerques, el Consell d’Entitats, Donants de sang, La Passió, Escola d’Arts Plàstiques d’Esparreguera, Esplai La Lluna, ERC, Parròquia de Santa Eulàlia d’Esparreguera, el Club Futbol Sala, Xarxa, Ràdio Esparreguera, sardanes, revista 777, Tramateatre, i altres entitats i particulars del poble han rebut la petició de col·laboració per aquest treball.

També nosaltres, com entitat d’àmbit català que som, però amb seu a Esparreguera, també em rebut la mateixa petició tres vegades [2 de novembre de 2010 (16:14 h), 3 de novembre de 2010 (15:46 h) i 7 de novembre de 2010 (6:17 h).

Tanmateix, per molt interessant o interessat que pugui resultar aquest treball -tant des de l’àmbit estadístic com el d’actualitat per la matèria de que tracta i la proximitat d’eleccions- sempre esdevindrà com a tot sondeig d’opinió de caràcter completament lliure i voluntari.

Per aquest motiu ens limitarem a publicar aquesta petició tan sols a títol informatiu. Per tal de que, si quelcom persona vol participar-hi lliurament, sàpiga ha on s’ha d’adreçar.

El primer correu rebut ens diu:

Hola, som dues noies de 2 de batxillerat de l'IES el Cairat, que estem fent un treball de recerca sobre el perfil del votant en les properes eleccions autonòmiques del 28 de novembre. Us agrairíem que responguéssiu la màxima gent possible i que féssiu la major difusió que pogueu d'aquesta enquesta:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGlLb2hOZFlkM3RtQXpwaGxSVzIzVUE6MQ

Moltes gràcies!

Raquel Algaba
Ariadna Villegas

A continuació publiquem la dita enquesta publicada per aquestes dues noies:






No hay comentarios: