miércoles, 24 de noviembre de 2010

En poques paraules

.

Josep Pérez Abuyé, l’amic de Mèxic, guardonat per l’APEI-RTVI
Un Micròfon de Plata, símbol de la informació, li va ser lliurats envoltat d’amics i professionals de la comunicació.




L’Hotel Balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella (Girona) El passat dissabte 20 de novembre del 2010 acolliria un any mes el lliurament dels coneguts Premis APEI-PRTI. El sopar de gala que congregaria importants personalitats dels mitjans de comunicació, d’empresa, la judicatura i de la cultura, seria el preludi dels lliuraments dels anomenats “Micròfon de Plata” que com a símbol de la informació, son concedits per la Junta Catalana de l'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet (APEI-RTVI).

Enguany, a la llista de personalitats premiades, l’APEI va concedir un premi especial a Josep Pérez i Abuyé, president provincial d'APEI a Girona i comarques, per la seva dedicació a l'Associació durant els darrers anys. Un reconeixement o premi públic que malgrat estar fora del programa oficial, va rebre visiblement emocionatel de mans del president de l'Audiència Provincial de Girona, Fernando Lacaba, i amb l’aplaudiment de companys i amics allí presents.

En Josep Pérez i Abuyé, home polifacètic i polivalent, comunicador i artista, també ens destaca com enamorat de cultura i la música mexicana.

Conegut carinyosament pel renom del “Charro Catalán” en la seva vessant artística, Josep Pérez i Abuyé sap donar al seu públic aquella força i aquell sentiment de les autentiques lletres i musiques mexicanes sortides des del mes fons del cor.

L’Amic de Mèxic, avui ha rebut un guardó de reconeixement. per la seva tasca Professional. Nosaltres ens alegrem amb Ell. Junt amb totes aquelles persones que el saben valorar i l’aprecien.

Felicitats !!






PREMIS APEI-PRTVI CATALUNYA 2010

PREMSA:

· DIARI DE GIRONA

· MARIUS SERRA - “La Vanguardia”

· VICENÇ VILLATORO - L’Avui- El País - TV3

RADIO:

· MANEL FUENTES - Catalunya Ràdio

· RAQUEL ATURIA - “Parlar per parlar” La Ser

· RAC 1

DOBLATGE:

· LUIS POSADA

INTERNET:

· DIARIOCRITICO CATALUNYA

TELEVISSIÓ:

· PARA TODOS LA 2

· “30 MINUTS” TV3

· CARLOS FUENTES - “Catalunya Opina”

. TELEVISIO DE CATALUNYA "Retrasmisio Sagrada Familia"

ENTRANYABLES:

· RICARDO FERNANDEZ DEU

· ADELINA CASTILLEJO

· JORGE ARANDES


.

2 comentarios:

pRinCes@rtigas dijo...

Muy buen artículo para un evento de tanta relevancia en Catalunya. Gracias

Josep Perez Abuye (El Charro Catalán) dijo...

Hola LLuis y Martha, muchas gracias por el excelente y profesional reportage, tambien quiero destacar en especial la amistad que se ha creado entre nosotros. Cuento con vosotros para futuros eventos. Un fuerte abrazo vuestro amigo,

Josep Pérez Abuyé.