viernes, 9 de agosto de 2013

Informa Sony Music

El duo musical  
Estopa 
ha gravat a Mèxic el material necessari
per a un nou CD i DVD en directe



El duo musical Estopa ha gravat a Mèxic  dues cançons inèdites  segons ha informat Sony Music a el passat divendres en un comunicat oficial. 

La nova publicació d’Estopa, el conegut duo de música creat l’any 1999, format pels germans David i José Manuel Muñoz, grup oriünd de la ciutat barcelonina de Cornellà de Llobregat (barri de Sant Ildefons) recull també tretze versions dels seus clàssics, "èxits incontestables en la seva carrera" que tenen nous arranjaments. 

La producció del treball estarà a càrrec de “Cheche” ' --Lady Gaga, Alejandra Sanz i Thalía--, l'enginyer de so serà Rafa Sardina --nominat a 25 premis Grammy després de treballar amb Shakira, Beyonce i Michael Jackson, entre d'altres--, i la direcció del vídeo anirà a càrrec de Rodrigo Guardiola. 

El nou CD comptarà alhora amb la col·laboració d'artistes convidats com Lila Downs, Vicentico i l'acordionista Celso Piña, i en el cas del DVD les cançons s'intercalaran amb una part documental que inclou situacions intermèdies que donaran pas a interpretacions especials i acústiques d'alguns temes. 

El nou projecte d'Estopa busca l'originalitat amb una posada en escena que s'utilitza un escenari de 360 graus, amb artistes i músics envoltats de cotxes i el públic assegut entre els vehicles, ha precisat la productora en el seu comunicat oficial. 

Recordem que Estopa amb el seu primer disc van aconseguir unes vendes superiors a 1.000.000 de còpies, aconseguint així el reconeixement al seu país natal i després en països llatinoamericans com Colòmbia, Mèxic, Perú, Cuba, Argentina i Veneçuela. Els seus altres set discos han seguit la fórmula que tant èxit els ha donat: rumbes catalanes i urbanes.  

Són grans admiradors de Joaquín Sabina i de Pancho Varona. Han venut més de 4 milions de discos a nivell nacional i internacionals i s’espera que aquest nou treball sigui un nou èxit discogràfic a nivell mundial.

No hay comentarios: