martes, 25 de febrero de 2014

Mitjans Comunicació actualitat

Ja es coneixen 
els guanyadors del Premis 
APEI-PRTVI 2014 



Acaben de conèixer-se els guanyadors dels prestigiosos premis APEI-PRTVI, que cada any es lliuren amb tot el glamur que mereix l’ocasió en el famós Balneari Vichy Català, de la localitat de Caldes de Malavella Girona. Com sempre, en polifacètic Josep Pérez i Abuyè, President de l’ APEI-PRTVI de la demarcació de Girona, lloc de la organització dels lliuraments, artista, home de mon i humanista, -que a mes a més es l’únic Soci d’Honor d’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants- ens fa arribar el llistat de premiats de l’edició d’aquest any: 

Categoria Premsa: 
PACO BASO 
HOLA 
SERGIO VILA-SANJUÁN 

Categoria Ràdio: 
RÀDIO ESTEL 
RADIO MARCA 
"LA CIUTAT"-ONDA CERO 

Categoria Internet: 
ROSER AMILLS 

Categoria Doblatge: 
MARTA ANGELAT 

Categoria Televisió: 
"VESPRE A LA 2" -TVE Catalunya 
ARIADNA OLTRA 
BANC DE SABADELL 

Categoria Entranyables: 
GABRIEL SAMPOL 
FRANCISCO IBÁÑEZ 
LLUIS BASSAT 

Recordarem als nostres lectors que l'Associació Professional Espanyola d'Informadors de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet (APEI) és una entitat sense ànim de lucre que agrupa a nombrosos informadors dels mitjans de comunicació esmentats que exerceixen o hagin exercit les seves funcions en qualsevol de les comunitats d'Espanya o, per delegació, a l'estranger. 

La APEI és una associació que en els seus inicis només va comprendre ràdio i televisió , però en 1997 es va incorporar la premsa, al fusionar-se amb ella la ASEPCO, Associació Professional de Corresponsals i Col·laboradors. 

Amb els anys l’APEI-PRTVI ha esdevingut una entitat de gran prestigi davant l'opinió pública, empreses de comunicació i tota mena d'organismes, així com en mig dels professionals de la informació en els diferents mitjans com son la Premsa, la Ràdio, la Televisió i l’Internet. 

Una vegada a l’any lliuren els seus “Micròfons dels Informadors” a persones, entitat i medis que han destacat per la seva implicació ètica i professional en el mon dels mitjans de comunicació. Un reconeixement públic a la bona feina i a la qualitat que han convertit aquest guardó en un dels mes noticiats en aquest medi professional. 

Properament ampliarem aquesta informació per a tots els nostres lectors

No hay comentarios: