viernes, 29 de noviembre de 2013

NOTA de PREMSA CAT

Als peus de Montserrat :
D. José González amb el seu
Mariachi Internacional Barcelona
li cantaran a la Verge de Guadalupe aquest desembre




Es confirma la notícia que diumenge que ve 15 desembre 2013 tindrà lloc a l'església parroquial de Santa Eulàlia de la ciutat d'Esparreguera, a Barcelona (Catalunya, Europa ), l'actuació del cantant D. José González acompanyat del Mariachi Internacional Barcelona dins dels esdeveniments organitzats per "AME Associació de Mexicans d'Esparreguera i voltants" per commemorar la festivitat de la Mare de Déu de Guadalupe, Patrona de les Amèriques, en terres catalanes.

La solemne celebració de la missa dedicada a la Verge de Guadalupe que comptarà amb una litúrgia adaptada a la commemoració, tindrà lloc a les dotze del migdia, presidida per D. Joan Ramon Bullit Guasch. 

L'esdeveniment, que s'iniciarà amb la desfilada de la comunitat mexicana i músics pel centre de la magnífica nau del temple amb la música de fons de la popular peça "La Guadalupana " portant el quadre de la Verge culminarà davant l'altar major , on serà entronitzada i acompanyada per una ofrena floral , que l associació AME en nom de tota la Comunitat mexicana resident a Catalunya oferirà en aquest Ofici.

Durant la celebració , el cantant i el Mariachi Internacional Barcelona format per D. José González (Veu , viola i violí), Gabriela Mier González (Violí), Cristian Hernández (Guitarrón i trompeta), Aurora d'Haro Bosh (Flautista) i Martín Cáceres (Violoncel) interpretaran per aquesta assenyalada ocasió quatre dels seus millors peces del seu repertori.

Acompanyaran la Cerimònia peces de gran força dins de la música culta, com és, la coneguda peça Cànon en re major de Pachelbel de Pachelbel, el més que conegut però sempre actual Ave Maria de Schubert , així com dos temes intrínsecament mexicans tan adequats per a aquesta ocasió com les populars les Mañanitas a la Verge, o tema de la Verge Ranchera del conegut autor mexicà Chucho Monge.

A la sortida de l'Ofici celebrat dins de l'església de Santa Eulàlia d'Esparreguera , el grup "Batuco Percussió" d'aquesta mateixa ciutat oferirà una actuació commemorativa d'aquesta celebració.

A la tarda hi ha organitzada també una típica Posada Mexicana i una trobada de famílies .
Els actes organitzats per "AME Associació de mexicans d'Esparreguera i voltants" per celebrar al llarg de tot aquest diumenge compten amb la col·laboració de la parròquia de Santa Eulàlia d'Esparreguera i el seu equip de litúrgia, el Mariachi Internacional Barcelona i la seva artista D. José González, el Patronat Parroquial d'Esparreguera , les regidoria de "Nous Catalans" i de Cultura de l'Ajuntament d'Esparreguera, el grup musical "Batuco Percussió", Romàntics de Mèxic, així com diverses persones i famílies.

No hay comentarios: