sábado, 16 de noviembre de 2013

Equador a Catalunya


Celebració de la
Mare de Déu del Quinche
a Caldes de Montbui
comptarà amb el recolzament de
SON DE MÉXICO


L’entitat de creients de la Mare de Déu del Quinche de l’Equador que viuen a la localitat de Caldes de Montbui (Barcelona, Catalunya) i els Priostes que organitzen cada any un seguit d’actes religiosos, cultural i lúdic conviden a tothom de participar de les seves festes, aquest proper divendres i dissabte  22 i 23 de novembre de 2013. 

La Germania Ángeles Llive Cruz, que és la Coordinadora dels actes i vicepresidenta de l’entitat organitzadora ens ofereix de poder compartir i gaudir de la cultura de l’Equador, costums, tradicions i folklore d’aquest allunyat país, que però, te una important colònia a Catalunya. 

Els actes començaran el divendres a les 20:00 hores (8 del vespre9 a l’església de Santa Maria de Caldes de Montbui amb un documental històric sobre aquesta veneració i amb la benedicció del anda i mantell.
Desprès, al Camp d’Esports, a les 21:30 tindrà lloc “El Bugaray” amb focs d’artifici, un “Gran Canelazo” i una xocolatada, a la que li seguiran actuacions dels artistes “La Vivi”, i “Jeanneth Rodríguez”; les actuacions dels grups de ball Los Curiquinqgues de los Andes,  y Tradiciones Ecuatorianas, per acabar amb música en viu amb Mister Byron DJ, i DJ Luis Mix.

Tanmateix, el dissabte 23 els actes començaran a les 16:00 hores (4 de la tarda) amb una solemne Missa Rociera en Honor a la Mare de Déu del Quinche a l’església de Santa Maria i tot seguit hi haurà una Processó per els carrers Font i Boet, Gregori, Montserrat, i avinguda Pi i Maragall.

Més tard, a les 19:30 hores (dos quarts de vuit del vespre) al Pavelló de Hoquei que és situat al costat de les piscines, tindrà lloc l’actuació de la Banda de Caldes de Montbui i les actuacions de diversos grups de ball d’Equador com son: Danza Saihua; i Danza Corazón Andino. Hi haurà també l’actuació especial del grup de ball folklòric mexica tan conegut per les seves actuacions SON DE MÉXICO; i el ballet “Sayari Urus”.


Així que novament, podreu gaudir dels bellíssims balls mexicans gracies a aquesta nova col·laboració d’aquest talentós grup de “Son de México”, que faran novament present la nostre Cultura en aquest acte dels nostres germans de l’Equador.

No hay comentarios: