jueves, 14 de noviembre de 2013

Divendres 15 de novembre


Manresa tindrà una xerrada
i una degustació mexicana 
a laCasa Flors Sirera


Demà divendres 15 de novembre de 2013 a  partir de les vuit del vespre la Casa Flors Sirera situada al carrer de les Saleses 10 de la ciutat de Manresa (Barcelona) acollirà una interessant xerrada i degustació gastronòmica mexicana baix el nom de “INDÍGENA PER DINS, ARRELS MEXICANES”  que promou la mexicana resident en aquella ciutat de Manresa en Coco Giacomán, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació.


Con algunes persones ja saben, el Consell de Solidaritat i Cooperació és el principal òrgan de participació i l'eina més important de treball dins l'àmbit municipal de Solidaritat. És un òrgan de coordinació i intercanvi de les activitats i iniciatives de solidaritat, i s’ha convertit en el punt de trobada del moviment solidari manresà.

Es va constituir formalment l’any 1995 amb l’objectiu de reorientar el moviment solidari de Manresa, dotant-lo d’un espai comú i d’una dinàmica de treball conjunta. Va ser el primer espai a Manresa, on els ciutadans que formaven part d’associacions locals van poder participar en l’activitat municipal.

Es tracta doncs d’una plataforma de participació i coordinació de la tasca política, tècnica i de la societat civil, i per aquest motiu està format per una representació de l’equip de govern municipal, per una representació de tots els grups polítics i per les associacions manresanes dedicades a la solidaritat i cooperació.

Les seves principals funcions són assessorar i recollir les inquietuds dels ciutadans, facilitar el debat i l’elaboració de projectes. Actualment, en formen part més de 19 ONG’s.
Demà, gràcies a tota la il·lusió ficada, Mèxic serà el protagonista d’aquest esdeveniment a la capital del Bages.

No hay comentarios: