domingo, 24 de noviembre de 2013

Amb col·laboració mexicana

530 Cors!
530 Crits contra el Càncer!
Èxit esclatant a la III Gala Benèfica "Crits de Vida"




530 persones van omplir totalment la funció especial presentada en la Gala benèfica anual que organitza l’Associació oncològica Dr. Amadeu Pelegrí. Malgrat el mal temps i la pluja ni els artistes que hi participaven desinteressadament ni el públic hi varen faltar en un sensacional espectacle per més de 40 artistes, i conduit pel periodista Ricard Checa. 
 
Cantants, ballarins, mags, actors, acròbates que van participar desinteressadament per la causa i durant dues hores, van fer les delícies d’un públic solidari i entregat. Tothom hi va ficar el seu cor, a l’escenari i també al pati de butaques. 

Com tots els anys, els mexicans i persones vinculades amb la nostre Cultura hi varen ser presents. No hi faltarien els ballarins de Pasión Azteca, o la cantant Claudia Torres, o Elena Alcalá amb tants i tants d’altres que any rera any son sinònims de compromís i fidelitat.
La gala va recaptar 5.000 euros que la entitat organitzadora destinarà integralment a la investigació del càncer. L’any vivent, altre cop allí. Si Déu vol!


Fotografia: gentilesa de Elena Alcalá

No hay comentarios: