domingo, 5 de febrero de 2012

Catalunya - Mèxic

.

La farmacèutica catalana Almirall
celebra el seu desè aniversari a Mèxic






Almirall és una companyia farmacèutica internacional compromesa amb la salut, amb seu central a Barcelona va ser creada l'any 1943.

El treball que desenvolupa consisteix a investigar, desenvolupar, produir i comercialitzar fàrmacs d'I + D pròpia i de llicència amb el propòsit de millorar la salut i el benestar de les persones.

Dediquen grans esforços humans i econòmics a investigar constantment nous fàrmacs ia obtenir productes eficaços i segurs contra el malestar i la malaltia.

Les àrees terapèutiques en què concentrem els nostres recursos de recerca estan relacionades amb:

• Asma
• MPOC (malaltia pulmonar obstructiva crònica)
• Alteracions gastrointestinals
• Psoriasi
• Altres simptomatologies dermatològiques

Per assolir aquests objectius, treballem cada dia en l'enfortiment d'una cultura corporativa basada en la professionalitat i el treball en equip.

Almirall celebra el seu desè aniversari a Mèxic, on en els últims tres anys ha llançat nou productes per al tractament de malalties com la síndrome de l'intestí irritable, el reflux gastroesofàgic i la dispèpsia, a més d'una línia dermatològica per al tractament de malalties cutànies, entre altres.

Els seus medicaments o fàrmacs són presents en més de 70 països, amb presència directa a Europa i Amèrica Llatina. El nostre objectiu és ajudar a milions de persones a tot el món a preservar la seva salut.

Almirall, deu anys d'història a Mèxic. Deu anys d'il · lusió i treball per millorar la salut de tots.




.

No hay comentarios: