martes, 28 de enero de 2014

Actualitat

Taller de cuina mexicana 
amb la coneguda Chef Eva Davó: 
Esgotades totes les places
El Bulevard, Casal de Joves de Sant Joan Despí 



Terrible el èxit l’aconseguit en l’organització del pròxim taller de cuina mexicana que tindrà lloc el proper dimecres 05 de febrer de 2014, a El Bulevard, Casal de Joves de Sant Joan Despí. Tres setmanes abans de la seva realització estaven ja totalment exhaurides totes les places disponibles. 

El Bulevard, Casal de Joves es situat a l’Avinguda Barcelona 83-85 de Sant Joan Despí, Barcelona, Catalunya, un lloc emblemàtic i punt de referència per tota la joventut d’aquest ciutat del Baix Llobregat, on tots els joves troben una nombrosa oferta de tallers, concerts, xerrades, festes i serveis a la seva disposició. Properament tindran lloc un total de més de 35 tallers perquè la jovent trobi aquell que li agradaria fer. Una oportunitat de formar-se i de gaudir en companyia dels teus amics/gues d’un munt d’activitats prou atraients. 

Una interessant iniciativa que cal situar-la dins dels projectes del Departament de Joventut per desenvolupar accions en l'àmbit de la promoció juvenil, la cultura, la participació i dinamització activa, coordinar amb la resta de departaments les polítiques que es duen a terme a la ciutat dirigides als i les joves, així com donar suport a les entitats i col·lectius juvenils de la ciutat, tot oferint a la joventut espais com El punt d'informació Juvenil, Jovespí; el casal de joves, El Bulevard; el Punt Jove de Salut i altres programes i activitats on els i les joves poden de ser els protagonistes. 

El Bulevard, Casal de Joves de Sant Joan Despí, ofereix una nodrida Agenda d’activitats. I per el mes de febrer, entre la abundant oferta de tots els colors i gustos, un Taller dedicat a la cuina mexicana: “Taller de Tacos, Burritos i Enchiladas” programat per el dimecres 05 de febrer de 2014 en horari de 19:00 a 20:30. Un viatge culinari a Mèxic. Ándale! Afegien els organitzadors… 
Que ofertaven aquest taller per a joves al mòdic preu de cinc euros, amb estris culinaris i material inclòs.. 

Bé, en un vist-i-no vist les places s’havien exhaurit i hi que eren d’inscripció prèvia. Comprensible. Perquè el taller gaudia com a professora a tot un crak de la cuina: l’ Eva Davó, la Cheff i Alma Mater del conegut restaurant “El Diván de los Sentidos” del Carrer Cornellà Modern 16, de Cornellà de Llobregat, Barcelona. Un restaurant que es va obrir l’any 2007 i ha esdevingut una alternativa de Restaurant diferent, amb vocació Socio-Cultural on la Cuina, l’Art i la Cultura es fonen en una mateixa realitat. Donant suport a projectes i idees socials i artístiques. 

En fi, que si ho tinguéssim de dir amb paraules del carrer diríem que aquest era un taller de Primera Divisió i amb la Leo Messi de les Casseroles…. 

Resumint: una oportunitat única! 

Us convidem a veure la web La Cuina Divina de Eva Davó [Clic aquí]

No hay comentarios: