domingo, 19 de enero de 2014

Amb temàtica mexicana:

El guionista Nacho Cabana 
Guanyador del premi de novel·la negra 
L'H Confidencial 




La chica que llevaba una pistola en el tanga” dl guionista i escriptor Nacho Cabana aconsegueix els 12.000 euros del guardó, de la vuitena edició del Premi Internacional de Novel·la Negra L'H Confidencial. 

La novel·la guanyadora porta el títol provisional “La chica que llevaba una pistola en el tanga” es el treball que el jurat ha valorat mes, per la "habilitat demostrada per l'autor per explicar dues trames i mantenir l'interès de cadascuna, per l'eficaç utilització del suspens i per la creació de personatges complexos i creïbles" segons expliquen. 

L'acció de la història gira entorn del cost de vendre l'ànima al diable i es desenvolupa entre Madrid i Mèxic DF. L'obra guanyadora d'aquesta edició del premi convocat per l'Ajuntament de L'Hospitalet i Roca Editorial i promogut per la Biblioteca la Bòbila, ha estat seleccionada entre un total de 82 originals presentats a concurs. 

El guardó està dotat amb 12.000 euros i la publicació del llibre per Roca Editorial properament. 

Nacho Cabana, madrileny que viu a Barcelona és el guionista de sèries com “Policías en el corazón de la calle”, “Compañeros”, “Médico de familia” o “'Canguros” amb una amplia experiència Professional donat que té més de 300 guions gravats a Espanya i Mèxic. A Mèxic a mes a mes va dirigir el documental sobre lluita lliure “Tres caídas” i ha publicat el conte “Los que comen sopa” i “Momentos robados”.

No hay comentarios: