jueves, 15 de diciembre de 2011

Diumenge 11 de desembre

.

Mare de Déu de Guadalupe
Esparreguera també ho va celebrar






A la petita ciutat d’Esparreguera (Barcelona) va tenir lloc el passat diumenge 11 de desembre del 2011 la celebració de la Festivitat de la Mare de Déu de Guadalupe, Patrona de Mèxic, i les Amèriques.

La església parroquial de Santa Eulàlia d’Esparreguera acolliria durant la missa de dotze els actes programats amb motiu d’aquesta assenyalada Diada.

Va presidir la celebració mossèn Joan Ramon Bullit i Guasch Rector de la parroquial d’Esparreguera. Duran la missa va haver uns moments per la presentació d’una Ofrena Floral a la Mare de Déu de Guadalupe en nom de AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants, en nom dels seus socis, amics, i Comunitat Mexicana.

La presencia del Mariachi México Folclórico va donar la tònica més festiva de la celebració. Durant la comunió varen cantar la coneguda peça “El Pescador”. En acabar la celebració pròpiament litúrgica, el Mariachi pujaria a l’altar a cantar diverses peces davant del quadre de Ntra. Sra. de Guadalupe que es venera a l’església parroquial de Santa Eulàlia d’Esparreguera, i que per aquesta Diada, estava a l’Altar Major de l’església.

Entre totes les oferides no faltarien les tant conegudes “MAÑANITAS” que varen oferir-se amb especial devoció. Havent rebut el Mariachi diverses felicitacions per la seva interpretació per part del públic assistent.

Agraïm especialment el treball realitzat per Martha Inés Sánchez en la organització, i el suport i col·laboració de la parròquia de Santa Eulàlia d’Esparreguera (Sete, Marí Carmen, Cristian,..), Mariachi México Folclórico, Son de México (Violant Olivares),i la floristeria Hort de la Font.



.

No hay comentarios: