sábado, 5 de julio de 2014

Brigades civils

L’ADHESIVA, Espai de Trobada i Acció 
Convoca taller per observador/a 
Drets Humans a Chiapas 
el 12 juliol 2014 al Infoespai de Barcelona 




L’Adhesiva, Espai de Trobada i Acció, entitat mexicana amb seu a la ciutat de Barcelona, molt compromesa socialment, organitza per el dissabte 12 de juliol de 2014 al Infoespai, que és situada a la Plaça del Sol 19-21 baixos [Metro Fontana-Diagonal. Barcelona] un taller de preparació per aquelles persones que vulguin prendre part de les anomenades Brigades civils d’observadors del Drets Humans a l’Estat de Chiapas, a Mèxic. 

Els organitzadors fan esment que la persistència en la violació dels drets humans a Chiapas (Mèxic) fa útil la presència d'observador/a de drets humans a les comunitats indígenes d’aquesta zona. 

Per als qui vulguin participar en les Brigades d'Observació de Drets Humans que acompanyen les comunitats indígenes la Adhesiva, Espai de Trobada i Acció, Barcelona, convoca aquest taller de preparació per brigadistes. 

És important de reflexionar i posar en comú coneixements i idees de en què consisteix l'observació pels drets humans i quines són les funcions dels que participin en les brigades. També es proporcionarà informació actualitzada sobre la situació mexicana actual, la autonomia zapatista, formes d'acompanyament, seguretat, salut, etc. 

L'assistència al taller és imprescindible per obtenir l'aval que acrediti davant algunes organitzacions mexicanes. El taller es realitzarà durant el dissabte en horari de matí i tarda, amb una parada pel dinar. Son molts els continguts a tractar en aquest taller, i d’aquí que s’intentarà abordar-los de la manera més dinàmica possible. 

Per realitzar el taller cal: 
1. - Confirmació d'assistència al nostre mail adhesiva.bcn @ gmail.com així podrem saber amb quanta gent comptar i organitzar-nos millor. 
2. - És convenient haver llegit els documents que us enviarem 
3. -Enviar-nos al mateix mail les vostres respostes al qüestionari que trobareu al final d'aquest article. Ens serà de gran ajuda per conèixer les vostres expectatives i necessitats respecte al taller. 

Per a qualsevol dubte, escriviu-hi mirarem de solucionar-ho!! 
Horari del taller: Dissabte 12 de juliol de 10.30 a 19 h (Es prega puntualitat) 
El taller es farà al Infoespai, Plaça del Sol 19-21 baixos. Metro Fontana-Diagonal. Barcelona 


Qüestionari: Les respostes han de ser concises i breus (no més de tres línies). 
1. - Quin coneixement tens de Chiapas / zapatisme? 
2. - Raons més importants per anar? 
3. - Què esperes del taller? 
4. - Quins problemes creus que et pots trobar? Què és el que més et preocupa?
5. - Quin és el teu pla de viatge, si el tens (dates, rutes ...)?

No hay comentarios: