miércoles, 16 de julio de 2014

Aquest diumenge


Només quatre dies
pel Mega-Concert de Alejandro Fernández 
al Palau Sant Jordi amb la seva Gira 
“Confidencias World Tour” 



Una de les veus més emblemàtiques a la història musical de Mèxic, la de Alejandro Fernández, arriba aquest estiu a la capital catalana de gira “Confidencias World Tour”. 

La presentació del seu nou treball el motiva a retornar a Catalunya. Un treball que porta per nom “Confidencias” i que s'ha convertit en número 1 en vendes. L'àlbum recull diversos dels clàssics més destacats de Llatinoamericà i Espanya amb nous arranjaments realitzats per Ramone acompanyats per la poderosa interpretació de Fernández i amb duets de Christina Aguilera, Vicente Fernández i Rod Stewart. El treball va ser produït pel desaparegut productor Phil Ramone. 

El primer senzill de l'àlbum “Hoy Tengo Ganas de Ti” ens diu els organitzadors que és un duet amb Christina Aguilera i al clàssic del Blues, “Nobody Knows You When You're Down and Out” Alejandro uneix dues cultures, cantant en espanyol mentre Rod Stewart ho fa en anglès. Així mateix, per primer cop, després de 20 anys, Alejandro va entrar a gravar a l'estudi amb el seu pare, Vicente Fernández. La versió que varen dur a terme plegats del tema “Me Olvidé De Vivir” és un dels temes més destacats i apassionats de l'àlbum. 

El concert tindrà lloc aquest diumenge 20 de juliol de 2014 a partir de les 19:30 hores al Palau Sant Jordi, situat al Passeig Olímpic, 5-7 de Barcelona. 

Alejandro Fernández va néixer a la capital mexicana el 24 d'abril de 1971, però és registrat a la ciutat de Guadalajara, Jalisco, coneguda mundialment com l'autèntica «Bressol del Mariachi». 

És fill menor del famós cantant ranxer Vicente Fernández i de María del Refugi, coneguda com Donya Cuca. Creix en el si d'una família tradicionalment unida. Té dos germans majors Vicent Jr i Gerardo, i una germana Alejandra. 

A més de la seva inclinació musical per herència i per vocació, ens diu la Wikipedia, Fernández va sentir també la necessitat d'ampliar la seva formació personal i, després dels estudis primaris i secundaris, va ingressar a la Universitat del Valle d'Atemajac per estudiar Arquitectura. 

És conegut pel públic i la premsa com «El Poltre», sobrenom que li ve pel fet que el ranxo del seu pare és denominat «Els Tres Potrillos» en honor als seus tres fills homes. 

Com a empresari, a Fernández se li atribueix la propietat del centre comercial Unicenter a Guadalajara, on hi ha diferents tipus de negocis i que genera ocupació a més de 170 persones. 

També va participar amb la seva família en la construcció del «Llenç Charro i Centre d'Espectacle Don Vicente Fernández Gómez», millor conegut com l'Arena VFG, el més gran llenç de tota Amèrica amb una capacitat per a 11.000 persones. Bàsicament, dedicat a espectacles massius i eventualment competicions de charrería.

No hay comentarios: