viernes, 4 de julio de 2014

A Roma

La cantant Rosa Sánchez 
viatja a Itàlia per recolzar 
el projecte social de “Casa Cereza” 
de Sant Cristóbal de les Casas




La coneguda cantant filla de Costa Rica però compromesa social i culturalment amb Mèxic, Rosa Sánchez, viatja cap a Itàlia per tal de recolzar les activitats organitzades amb el nom de “Aperitivo musicale a sostegno della Casa Cereza in Chiapas México” 

El divendres 11 de juliol de 2014 a les 19:00 hores a la Via Lucio Sesto, 10 (Cinecittà) de Roma, Itàlia, La casa de les dones Lluita i Siesta es complau a convidar-vos a una nit de música en suport i recolzament de la “Casa Cereza” de Sant Cristóbal de les Casas, a Chiapas, Mèxic. 

Varies activitats tindran lloc. Un concert musical la meravellosa veu de la coneguda Rosa Sánchez; una Exposició fotogràfica titulada “Víctimes: les Dones de la Casa Cereza” i la projecció del curtmetratge de Cristina Mastrandrea, Foto periodista 

Tanmateix hi haurà una connexió en directe de Skype amb les dones de la Casa Cereza, de Chiapas, Mèxic. Una activitat que varem presenciar els d’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants, en els locals de La Lotteria Associació Cultural de Barcelona, i que permet interactuar en directe amb la realitat que viuen aquestes persones compromeses amb aquest projecte social. Sens dubtes, serà una experiència important per el col·lectiu que es reunirà a la ciutat de Roma. 

El col·lectiu Cereza es va fundar el 2009 per promoure i defensar els drets humans de les dones a la presó i les dones que han obtingut la seva llibertat a Chiapas. Majorment indígenes que en molts casos no saben ni llegar ni escriure, ni parlen castellà. 
Treballar a través de l'ajuda jurídica, assessorament i formació per a la integració social i laboral de les dones que han passat per un procés de privació de llibertat i que estan subjectes al rebuig social i l'expulsió de les seves comunitats indígenes. 

El grup ha creat una llar temporal, Cirera House, que alberga les dones i les seves filles. Un projecte social amb la qual la Casa de la Dona Lluita i Siesta està agermanada des de l’any 2013. 

Gràcies, Rosa Sánchez, per el teu esforç i compromís social amb aquest projecte tant solidari.

No hay comentarios: