miércoles, 13 de febrero de 2013

Demà 14 de febrer de 2014

El Mariachi Semblanza 
amb la música de sempre 
al Centre Cívic Parc Sandrau 



El passat divendres 24 de gener Casa Amèrica Catalunya inaugura el cicle Hamaques de música tradicional i popular llatinoamericana en directe amb el reconegut músic argentí, intèrpret de la flauta travessera, Pablo Giménez, és l’encarregat d’obrir aquests concerts. El propòsit d’aquesta iniciativa és oferir una programació continua i estable de concerts de música tradicional i popular de l’Amèrica Llatina, amb actuacions tant de músics llatinoamericans residents a Catalunya com d’altres intèrprets del gènere que ens visitin. Els concerts d’Hamaques es celebraran a la Sala Sandaru, situada al carrer de Buenaventura Muñoz, 21 de Barcelona. 

L’entrada a aquests espectacles costarà 5 euros. Un exemple de l’esperit d’Hamaques és el concert Germans de l’Aigua i el Vent de Pablo Giménez, qui ha seleccionat a músics com ara Guillermo Gómez a la guitarra i Pablo Cruz a la percussió, entre d’altres, per a que l’acompanyin. Així mateix, el cicle Hamaques ja té programats altres concerts per als mesos de febrer i març del 2014. 

El 14 de febrer de 2014 actua el conegut Mariachi Semblanza amb el seu millor repertori de música tradicional mexicana. Una visió notarial del que ha estat el recorregut d’aquest Mariachi com agrupació musical tot oferint també un ventall de la música actual. 

El Mariachi Semblanza és un grup de músics especialitzats en folklore mexicà compost per 8 integrants. Tots plegats han actuat en diferents regions d'Espanya si bé la seva seu o lloc més habitual és Barcelona i la seva àrea metropolitana. Zones que ampliem eventualment per totes les ciutats de Catalunya i d'altres comunitats autònomes cada vegada que ho requereix l'actuació. També han recorregut el món amb les nostres actuacions i els nostres instruments típics de la cançó mexicana. 

Junts han viatjat a països tan exòtics com Ucraïna, Turquia, Itàlia, Lituània, Finlàndia, Irlanda, França i fins i tot a països àrabs com ara Dubai... 

I demà: s’actua a Barcelona. No t’ho perdis!!

No hay comentarios: