domingo, 19 de febrero de 2012

Música de Mèxic, Música Universal

.


La cantant Rosa Sánchez descobreix
la diversitat de la música del centre i sud d´Amèrica
en el concert del proper diumenge 26 de febrer a Palafolls
El concert tindrà lloc al Sindicat de Pagesos de Palafolls a les 19 h de la tarda
La venda d´entrades anticipades tindrà lloc a partir del dimarts 21 de febrer de 16 a 21 h a l´edifici MiD. Preu: 5 euros. [Actualització: 13 de febrer de 2012].






Font: web de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Palafolls i el programa radiofònic Desafinado de Ràdio Palafolls presenten a Rosa Sánchez en concert. Rosa Sánchez proposa a través d'un concert de proximitat conèixer el ventall que conformen la cançó i les músiques tradicionals de Centreamèrica i Sudamèrica. Des dels sons del jarocho mexicà i les rancheras de Chavela Vargas a la cançó protesta dels grans cantautors xilens Violeta Parra o Victor Jara, passant per moltes altres músiques d'origen andí, brasiler o caribeny entre d'altres. Totes elles donen forma al repertori d'aquesta cantant nascuda a Costa Rica i que ha dedicat part de la seva vida a recórrer el seu continent i descobrir la seva música.

Aquest concert agafa el relleu del concert del passat 22 de gener de la cantautora Camila Moreno, i torna a tenir lloc en el Sindicat de Pagesos de Palafolls, un emplaçament històric de la població.

Amb aquest segon concert de músiques d'arreu del món, es confirma la programació anual d'un concert al mes que té com a objectiu promoure la música en totes les seves expressions i que culminarà amb la celebració del cicle 4dJazz el mes de juny.

La venda d'entrades anticipades per poder assistir al concert començarà el dimarts 21 de febrer i es podran adquirir de 16 a 21 h a l'edifici MiD de Palafolls [Plaça Fòrum Palatiolo – Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls].



.

No hay comentarios: