miércoles, 8 de febrero de 2012

Activitats barcelonines

.

La Lottería Associació Cultural
Presenta “Mèxic, Brasil i Àfrica de Jarana”








La Lottería Associació Cultural presenta el proper dissabte 18 de febrer del 2012 un interessant programa musical i lúdic baix el nom de Mèxic, Brasil i Àfrica de Jarana a La Lotteria”. Un còctel de ritmes i harmonies que traspassa països i continents.

El programa inicial inclou a més d’una degustació de menjars africans, i un còctel “Margarita”, amb la participació de diversos artistes residents a la ciutat de Barcelona. Intentarem fer cinc cèntims per als nostres lectors, amic, i socis d’AME:

A les 18:00 hores, en Boris Pierrout reconegut percussionista es farà càrrec del Curs Intensiu de percussió africana.

Boris Pierrou és fill d'un expercussionista i va néixer l'1 de maig de 1976 en un poble de la província de Bangolo, a Costa de Marfil.

Ja amb 7 anys va començar a mostrar la seva inclinació fins a la percussió. Amb 15 anys aconsegueix ser solista de la companyia Glawou Zethi. Participa en nombrosos festivals de percussió a Burkina Faso, Guinea i la Costa de Marfil. L'any 1996 entra a formar part de la companyia Takrounango com a solista principal, realitzant gires por tota Àfrica. Amb aquest grup també fa tota una gira per Europa.

L'any 2004 participa al Fòrum de les Cultures de Barcelona. Amb el seu Grup Akliso ha gravat la seva primera maqueta Sababu i durant el 2006 han fet gira per tota Espanya amb el Festival Diversons.

Actualment ofereix tallers d’aprenentatge i participa dels grups Africa D'Ivori, Akliso, Moyakalongo..

A les 21:00 hores es previst entrar en els aires brasilers de la Bossanova de la mà d’ Euclydes Mattos.

Euclydes Mattos. Un artista que ha fet un forat a la seva agenda expressament per aquest acte de La Lotteria. Puig aquest mes de febrer ha actuat o te programat de fer-ho a la sala Sirocco de Barcelona (Horta) els dies 2, 8 i 23 de febrer, al Bar Pastis de Barcelona (9 de febrer) i sala Jamboree amb Sandra Rehder (15 de febrer).

Com diu aquest brasiler resident a la capital catalana “La amabilitat de la gent m’ha fer quedar-me”, i després de dues dècades a Barcelona ens diu amb el seu accent brasiler “Les coses anaven molt bé a Sao Paulo”, afegint que “però tenia una fe interior molt gran per sortir i ensenyar allò que faig en altres indrets del Món..”, i vet aquí, que Euclydes Mattos , guitarrista i cantant ens proposa un viatge per la música brasilera , standarts de jazz i composicions pròpies aquest dissabte per a tots aquells que vulgueu participar-hi..

Per acabar la trobada artística, la cirereta del pastís. Art. Artistes, i perquè no, celebracions i homenatges…

Es previst celebrar l’aniversari de Lucero Cárdenas. Un any més d’experiència. Un any més d’il·lusions acumulades per anar endavant

Lucero Cárdenas es Professora y bailaora de Flamenc. Ha estudiat Dansa des de els 4 anys, i te el títol de professora de Dansa Espanyola i Flamenc. D’ençà l’any 1998 viu a Barcelona on ha continuat la seva carrera amb estudis de Flamenc, Ballet y Dansa contemporània amb els professors: La Tani, Manolo Núñez, La Yoli, Ma. José González, Juan Carlos Lérida, Bartolo, Iñaki Márquez, Sara Barrero, Antonio Canales, Farruquito, Beatíz Morales, Ma. José Franco, Belén Maya, Rafaela Carrasco, Cristina Magnet, Pepe Hevia, Hilda Prats…

Així que ja sabeu: dissabte 18 tots a La Lotteria…



.

No hay comentarios: