viernes, 13 de marzo de 2015

LLIBRERIA ALTAÏR. Espai Fòrum


Aquest proper dilluns 16 de març 
Altaïr Magazine presenta 
«NARRAR EL CONFLICTE: DONES CRONISTES» 





La reportera mexicana Marcela Turati i la cronista colombiana Patricia Nieto conversen amb la periodista mexicana Paty Godoy sobre reporteres que desenvolupen la seva activitat professional en llocs de risc, aquests dilluns 16 de març de 2015 a les 18:00 hores, a l’Espai Fòrum de la LLIBRERIA ALTAÏR, de la Gran Via de les Corts Catalanes 616 de Barcelona, Catalunya. 

Un acte prou interessant i d’actualitat, gratuït i d’accés lliure que comptarà amb les següents protagonistes.

Marcela Turati ha estat destacada recentment per "Reporters sense Fronteres" com una de les deu millors reporteres del món que desenvolupen la seva activitat professional en llocs d'alt risc. És co-fundadora de la xarxa de Periodistas de a Pie, col·lectiu que promou la defensa de la llibertat d'expressió i del dret a la informació, recentment guardonat amb el «Premi Internacional de Periodisme Julio Anguita Parrado». 

Nascuda a Mèxic el 1974 col·labora per a diversos periòdics d'Amèrica Llatina i ha escrit per a revistes com "Proceso", "Gatopardo" i "Etiqueta Negra". 

Patricia Nieto (Colòmbia, 1968) és cronista i professora de comunicació social i periodisme. Des de 2006 dicta tallers d'escriptura creativa amb víctimes del conflicte armat colombià i, d'aquí, vénen els temes centrals de la seva obra: Jamás olvidaré tu nombre (2006), El Cielo no me abandona (2007) y Donde pisé aún crece la hierba (2010). 

El seu últim llibre, Los escogidos, va obtenir el Premi al millor llibre de periodisme de 2012 del Círculo de Periodistas de Bogotá.

Les seves cròniques han estat publicades en revistes colombianes, com "Cambio", "Cromos", "Soho" i "Revista del Espectador". 

Paty Godoy (Mèxic, 1982) - reportera i videoperiodista mexicana - és corresponsal a Espanya de diversos mitjans mexicans (Excélsior i Cadena Tres TV) i també ha col·laborat en mitjans nord-americans com "StoryHunter" i és col·laboradora de Altaïr Magazine


Tots convidats….!!

No hay comentarios: