lunes, 23 de marzo de 2015

Carrer Hortes, 10, Poble Sec – Barcelona


L’Ateneu La Base presenta el debat 
Diàleg Educació i Autonomia a Xiapas i el
Kurdistan” i el llibre de recent publicació 
Aprender Escuchando. Autonomía, Educación y Guerrilla en Chiapas y Kurdistán 



Aquest proper divendres 27 de març de 2015 a les 19:30 de la tarda tindrà lloc a l’Ateneu Cooperatiu La Base, amb seu al carrer Hortes 10 de Barcelona, Catalunya, Europa; de dos interessants actes vinculats amb el nostre estimat Mèxic. Un debat i la presentació d’un nou llibre.

Gracies a la coordinació i col·laboració de varies entitats com son el Kurdiscat, L’Adhesiva Espai de trobada i acció de diversos col·lectius de Barcelona al voltant de les lluites dignes a Mèxic; l’Editorial Pensaré cartoneras, entre altres, tindrem el debat que porta per nom “Diàleg Educació i Autonomia a Xiapas i el Kurdistan” que te per idea, segons expliquen els seus organitzadors, la “d’aprofundir en el coneixement de realitats alternatives plantegem un diàleg obert per tal de veure com es complementen processos de canvi social radical – com els que estan en marxa a Xiapas, amb el EZLN, i al Kurdistan – amb una educació en transformació. Com educar? És necessari? Com construir mons diferents a través de l’educació? Com ampliar l’autonomia?"

Després es presentarà el nou llibre “Aprender Escuchando. Autonomía, Educación y Guerrilla en Chiapas y Kurdistán” de l’Editorial Pensaré Cartoneras, que apareix aquest mateix mes de març de 2015 amb il·lustració de l’Espora (dibuixant del moviment estudiantil xilè) i textos de Janet Biehl, Jérôme Baschet, Carlos Lenkersdorf i Petar Stanchev sobre com es construeixen els aprenentatges en aquestes experiències d'autogovern...

No hay comentarios: