miércoles, 14 de marzo de 2012

Mèxic al rerafons

Contínua amb èxit l’exposició del CCCB
“Visa pour l'Image - Perpignan a Barcelona 2012"

Un reportatge de Shaul Schwarz (Getty Images) sobre la narcocultura com a retrat de la societat que conviu amb i gràcies al narcotràfic a Mèxic.






MÉS FOTOPERIODISME. "Visa pour l’Image – Perpignan" a Barcelona 2012 from CCCB on Vimeo.


Exposició "Més Fotoperiodisme. 'Visa pour l'Image - Perpignan' a Barcelona 2012"
El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i la Fundació Photographic Social Vision presenten per primera vegada a Barcelona una selecció d'exposicions de "Visa pour l'Image - Perpignan", el festival professional de més prestigi en el sector de la fotografia documental internacional.

D'entre totes les exposicions que es van exhibir en l'edició del 2011 s'han triat quatre projectes fotogràfics. Amb més de 170 fotografies, "Més Fotoperiodisme" destaca per la diversitat dels gèneres fotogràfics seleccionats i l'actualitat que retraten, oferint al públic la possibilitat d'aprofundir en quatre esdeveniments de l'any passat que van ser notícia, com el tsunami al Japó, la primavera àrab, la narcocultura a Mèxic o la vida quotidiana d'una dona mutilada i lluitadora a Uganda.


Dates
De l'01/03/2012 al 28/05/2012
Horari
De dimarts a diumenges i festius: d'11 a 20 h (excepte els dijous: d'11 a 22 h), dilluns no festius: tancat
Lloc de celebració
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
C. de Montalegre, 5
Tel. 93 3064100
Barcelona (Barcelonès)


Entrades
Preu: 5 €, entrada reduïda: 3 € per a jubilats, menors de 25 anys, famílies nombroses, famílies monoparentals i visites en grup (mínim 15 persones), i per a tothom cada dimecres. Entrada gratuïta per a menors de 16 anys, Amics del CCCB, Jubilats titulars de la Targeta Rosa gratuïta, aturats, carnet de Docent de la Generalitat de Catalunya, i cada diumenge de 15 a 20 hores. Per altres descomptes consulteu el web del CCCB.


No hay comentarios: