martes, 27 de marzo de 2012

AME-Associació de Mexicans d'Esparreguera i voltants

Gàlaxia Mèxic
Les notícies de fora de Catalunya...


La alcorina Ana Beltrán Exposa a Alacant



Ha publicat elperiodic.com de la Comunitat Valenciana: que l'artista Ana Beltrán de l'Alcora va inaugurar al "Centre 14", d'Alacant, La seva Exposició "Retrats de Mexicali". Una sèrie que ja va ser exposada a Mèxic, y que ha estat de nou exposada a Espanya en diverses ocasions en ciutats com Sant Joan de les Abadesses (Girona), Borriana, Castelló o, en aquesta ocasió, Alacant.

Neix aquest projecte a la ciutat de Mexicali durant una estada amb una beca d'estudis que li va permetre produir i estudiar a Mèxic durant un any. aquesta ciutat del nord, fronterera amb Estats Units, influenciar molt seva treball, tant estilísticament, com es mostra en l'obra que reflecteix la llum de la ciutat i el color de la mateixa, com a el concepte, que es va enriquir gràcies a aquesta cultura. "Retrats de Mexicali" és a una sèrie pictòrica i fotogràfica in la que les persones, els habitants de Mexicali, el fill de els protagonistes. La gent en el seu treball diari és representada aquí per veure exalçar la bellesa del moviment quotidià.

la inauguració, va ser tot un èxit. amb gran afluència de visitants, destacant la presència dels regidors Pablo Sandoval i Sonia Alegria i de la una representació de l'Associació de Mexicans d'Alacant. L'exposició romandrà oberta fins el 16 d'abril de dilluns a dissabtes.


No hay comentarios: