viernes, 31 de octubre de 2008


VOLS GUANYAR UN VIATGE A L'ALGUER?

Us informem que en el marc del Correllengua 2008 durem a terme el Segon Dictat Català d'Esparreguera el proper dimecres, 5 de novembre de 2008, a les 7 h de la tarda, a Can Pasqual.
La inscripció és gratuïta i es podrà fer allà mateix. En aquesta segona edició comptarem també amb l'alcaldessa d'Esparreguera, que ens dictarà un text que romandrà secret fins al moment mateix que comenci el dictat.
El Segon Dictat Català d'Esparreguera és una activitat coorganitzada per l'Ajuntament d'Esparreguera, el Servei Local de Català i el nucli local de la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana). A més, hi col·labora desinteressadament l'agència de viatges Terres Llunyanes.
Enguany la novetat principal és que s'ha dotat el dictat amb molts més premis: els dos primers premis són un viatge a l'Alguer per a dues persones, els 8 premis següents són subscripcions gratuïtes a una revista de l'APPEC i, a més a més, es premiaran els 20 dictats que continguin menys faltes.
La revista local 777 Comunica també hi aporta premis en forma de subscripcions anuals gratuïtes.
Us animem a participar-hi i a passar una bona tarda en aquest joc que us proposem d'intentar escriure un text d'uns 150 mots amb el mínim possible de faltes d'ortografia (es dicta la puntuació). Us hi esperem!
Mentrestant, rebeu una salutació cordial.
Servei Local de Català d'Esparreguera
Can Pasqual - Carrer dels Cavallers, 26, 1a.
08292 Esparreguera
Telf. 93 772 92 92

No hay comentarios: