sábado, 18 de octubre de 2008

Contacte de la nostra associació amb el Servei d'Immigració d'Esparreguera

Dijous passat dia 15 d'octubre nostre president es va entrevistar amb la Míriam Borrega i Sala, Tècnica d'Immigració de l'Ajuntament d'Esparreguera.

La reunió va servir per conèixer de primera mà la tasca que realitza aquest interessant servei. L'ajuntament disposa d'un Pla d'Acollida i recepció d'Esparreguera, així com un servei d'assessorament jurídic, tallers de llegua [taller d'alfabetització, taller de lectoescrptura], i sessions d'acollida.
Interessant també l'esforç conjunt dels ajuntaments d'Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires en l'edició de la guia titulada Benvinguts /bienvenidos -disponible en set idiomes- on es donen a conèixer als acabat d’arribats els serveis d'empadronament, sanitat, escola i educació, serveis socials, habitatge, formació d'adults, idiomes, servei d'assessorament i altres serveis.
Un treball realment important per rebre i integrar totes aquelles persones vingudes a les nostres localitats, des d'altres terres i nacions. Des de la nostra modesta web felicitar-los pel seu esforç i qualitat humana.

No hay comentarios: