jueves, 5 de febrero de 2015

En Sant Vicenç de Montalt


El Restaurant “Esto es México” 
ofereix una festa especial per celebrar 
El dia de l’Amor i l’Amistat” el 14F 




El proper dissabte 14 de febrer de 2015 a partir de les deu del vespre [ 22:00 hores] tindrà lloc al Restaurant “Esto es México” al carrer de la Costa Brava 13, de Sant Vicenç de Montalt, Barcelona, Catalunya, Europa, una festa especial per celebrar el “Dia de l’Amor i l’Amistat”.

Sant Valentí i el Carnaval s’afegeixen en aquest restaurant mexicà, on tindrem un sopar a la Carta al gust de cadascú, amb un plat especial per aquesta celebració que anomenen "Costella d’Eva”. 

Tanmateix l’actuació musical que acompanyarà aquest sopar, es a càrrec de la cantant especialitzada en música de jazz, soul, i blues; Silvia Tosca, acompanyada a la guitarra del Marc Manjarin
Els dos, son membres de l’anomenada banda “Silvia Tosca quartet”, una banda formada per quatre músic de la Comarca del Maresme prou coneguts, amb el Marc Manjarín (guitarra), el Marc Maestro Rovira (teclat), l’Ernest Martínez Massanet ( percussió), i el Manel Vega (contrabaix). 

A la festa, podreu gaudir de la millor música del seu repertori, amb peces de Billie Holiday, Aretha Franklyn, Ray Charles, G.Gershwin, Eva Cassidy, Corinne Bailey Rae, Paul Simon, Eric Clapton, Koko Taylor, Elton John etc… 

Val a dir també que la Silvia Tosca es una cantant que es caracteritza per la seva versatilitat d’ estils. Trobem escrit sobre aquesta cantant que: 

“Pot interpretar jazz, folk, country, soul i la seva veu ens recorda les cantants de folk dels 70. La seva veu té una tessitura greu especial i comparable a les veus negres del soul/jazz. 

La Sílvia es va dedicar un temps al teatre i a la òpera rock, en la seva joventut i a fer concerts de cançó protesta quan era molt jove, no es va dedicar professionalment a la música fins l’ any 2006 on recupera la guitarra i decideix començar a fer concerts i a composar alguns temes amb d’ estil folk americà. 

Ha fet concerts benèfics i concerts per la Dona, el Disconcert per a disminuïts psíquics a la sala Le Clap i el concert contra el Càncer a Sant Andreu de Llavaneres, La Marató de TV3… ha participat en el festival Musicart de Llavaneres, Jazz Tiana etc. 

Ha tingut diferents musics com ara formacions amb piano i guitarra, guitarra i saxo , i guitarra i percussió que es el que li permet poder interpretar temes amb molta calidesa”.

No hay comentarios: