lunes, 15 de junio de 2015

Invitació:


Festa i estrena del documental 
"Ciudad Migrante" 
al Centre Cívic Pati Llimona 
de Barcelona



Demà dimarts 16 de juny de 2015 a les vuit del vespre tindrà lloc al Centre Cívic Pati Llimona [Carrer del Regomir 3, Barcelona, Catalunya] la festa i presentació del documental “Ciutat Migrant [Ciudad Migrante]”, del director d’Alberto Bougleux, en un acte que presentarà Laura Terré. 

Tanmateix, abans de la projecció del documental, hi haurà una festa amb música, menjar i begudes a preus populars. 

El director Alberto Bougleux recull en aquest documental en una única narració, quatre curtmetratges documentals sobre accions fotogràfiques al carrer fetes a Barcelona entre 2012 i 2015. 

Segons recorden els organitzadors, aquest treball recull en quatre capítols la narració de les històries de vida que hi ha al darrera dels projecte de Mescladís i Joan Tomás en diferents barris de Barcelona: 

-“Encajados /Veus de la Ribera” a la Ribera de Montcada, 
-“Diàlogos sin fronteras” al mercat de Sant Adrià i a La Mina, 
-“Qui som?” al barri de Sant Pere i finalment -“Diàlegs Invisibles” que avarca a tota la ciutat. 

En cada projecte, la càmera d’en Joan Tomás transforma llocs anònims en l’escenari urbà d’una humanitat silenciosa i sorprenent. En cada capítol, el “making of” del projecte fotogràfic es converteix en una part d’una amplia exploració cinematogràfica de la gramàtica profunda de la ciutat. 

La projecció del documental comptarà amb la presència dels autors del projecte “Diàlegs Invisibles”: en Martín Habiague, en Joan Tomás i l’Alberto Bougleux

Recordem que l’Alberto Bougleux, es director de la “Escola Popular de Cinema”, ha estat la persona responsable del registre audiovisual del projecte mitjançant la realització del documental "Encaixats" i de la realització de vídeos participatius por part del portal un grup de joves del barri.

No hay comentarios: