sábado, 18 de octubre de 2014

El proper dijous 23 d’octubre


A l'Espai Fòrum de la Llibreria Altaïr: 
Pedro López Alegret i Josep M. Bernadas, 
ofereixen conferencia de les seves 
expedicions fotogràfiques a Bahames i Mèxic.


El proper dijous 23 de octubre de 2014 a les 19:00 hores tindrem a l’anomena’t Espai Fòrum de la coneguda Llibreria ALTAÏR BARCELONA de la Gran Via 616 de la ciutat de Barcelona, una conferencia que porta per nom “Fotografiant els taurons”

L’acte, que es d’entrada lliure i totalment gratuït parlarà sobre la fotografia submarina i la interacció entre tauró i home. Un mon potser desconegut que gracies al treball del biòleg Pedro López Alegret i de en Josep M. Bernadas, antropòleg i cofundador d’Altaïr, esdevindrà un xic més conegut del públic en general. 

Desprès, en un col·loqui obert a tothom, en Pedro López Alegret compartirà les seves experiències més trepidants viscudes fotografiant els taurons i ens donarà l’oportunitat de conèixer tots els elements que conformen un projecte d’investigació d’aquest tipus, des dels equips fotogràfics a utilitzar fins a les tècniques d’aproximació a l’animal. 

A més, es projectaran els diaporames dels taurons tigre (Galeocerdo cuvier) i toro (Carcharhinus leucas) que el biòleg va realitzar durant les seves expedicions fotogràfiques a Bahames i Mèxic. 

Hi sou tots convidats!!

No hay comentarios: