martes, 21 de octubre de 2014

AME Social


AME Associació de Mexicans 
d'Esparreguera i voltants participa al 
Expat Day Barcelona Internacional Community 


Aquest dissabte 25 octubre 2014 en horari de 10:00 a les 19:00 hores tindrà lloc la primera edició de la Fira "I'M Barcelonian Expat Day" a la Sala Marquès de Comillas del popular Museu Marítim de Barcelona [Avinguda de les Drassanes, s / n Barcelona] 

Expat Day Barcelona Internacional Community, organitzat per Barcelona Activa i l'Ajuntament de Barcelona, comptarà dins dels 53 expositors únics que reuneix aquest singular esdeveniment, amb la participació d'AME Associació de Mexicans d'Esparreguera i voltants. 

Per a la seva part el President Lluís Artigas Jorba ens diu que  "Aquesta presència d'AME en el I'M Barcelonian Expat Day fa visible un treball constant que es realitza des de l'any 2006, a favor de la Comunitat mexicana, i de la seva integració en la realitat catalana. Mantenint el vincle dels seus orígens" 

I'M Barcelonian Expat Day és l'espai de trobada per a la comunitat internacional de Barcelona. Al Museu Marítim de Barcelona es trobarà tota la informació i serveis que la ciutat t'ofereix per aterrar, fer negocis i gaudir. 

I'M Barcelonian Expat Day és una oportunitat única per obtenir tota la informació i contactes que es necessita per establir-se i viure a Barcelona. En un sol dia s'ofereix l'ocasió de conèixer associacions i clubs d'expatriats, proveïdors de serveis, experts i altres expatriats de la ciutat. 

El nodrit programa d'activitats previst inclou l'animació i networking Hi haurà un seguit d'activitats complementàries d'entreteniment i animació i espectacles infantils com "El Viatge de Tommy", l'actuació dels Castellers de la Sagrada Família; una activitat de networking dinamitzada per Getting Contacts on els participants podran contactar interessats en 4 temàtiques: Aterrar a Barcelona, Fer negocis a Barcelona, Dones empresàries i Esports i oci a Barcelona. Es poden inscriure prèviament o bé directament a l'entrada de I'M Barcelonian, Expat Day; així com la importin actuació de la Barcelona Coral Àsia

A l'Auditori del recinte es donaran una nodrida tanda de conferències, com "El viatge dels expatriats" a càrrec de Maria Mercè Conangla; "Fiscalitat per expatriats i perspectiva d'inversió" a càrrec de Banc Sabadell i els Ponents Ramon Chese Macías, director Assessoria Fiscal de Banc Sabadell i John Ebbing, Direcció d'Estratègia de Clients de Banc Sabadell; un interessant diàleg "Empresàries estrangeres a Barcelona" a càrrec de la dinamitzadora Tania Adam, Tècnica del Programa Barcelona Interculturalitat i que comptarà amb la participació de tres dones de diferents orígens i de diferents sectors d'activitat: Mirtha Casanova, Cuba. Michaela Mihaylova, Bulgària. Yisi, Xina. 

Al migdia tindrem la conferència "Descobreix els racons secrets de Barcelona" a càrrec de la Guia Sònia Crespo de "Barcelona Guide Bureau"; per continuar amb la conferència "El Cònjuge i els fills dels expatriats" a càrrec de Carole Caille i la col·laboració de Maya Trachtenberg (Israel), Matthieu Meunier (França) i Ali Bolayir (Xipre). 

La darrera conferència prevista és a càrrec de Barcelona Activa "La meva experiència professional a Barcelona" amb la moderadora Joana Sanz, Tècnica d'Orientació i Recerca de treball. 

El tercer bloc d'actes de l'Expat Day Barcelona Internacional Community tindrà lloc a l'anomenada Sala Càpsules
Aquestes càpsules pràctiques tenen com a objectiu oferir contingut respecte a temes pràctics d'interès. Els ponents seran expositors. De manera que si es vol ampliar la temàtica es pot acudir a un help desk. Una nodrida oferta que és a més eminentment pràctica. 

Així tenim "Tràmits d'aterratge" a càrrec de Beatriz Carro, directora de BRS Relocation Services; "Principals implicacions fiscals de la gestió d'expatriats: oportunitats i riscos" a càrrec de Jesús Romero, advocat. Soci del Departament Fiscal Crowe Horwath; "Comprar o llogar una casa a Barcelona" a càrrec de Stijn Teeuwen, Soci fundador de Lucas Fox; "El sistema educatiu català" a càrrec de Jaume Prat, Cap del gabinet de la gerència del Consorci d'Educació de Barcelona; "Aterratge Digital a Barcelona" per Armando Liussi; "10 Consells per buscar feina a Barcelona" a càrrec de Joana Sanz, Tècnica d'Orientació i Recerca de Treball de Barcelona Activa; "Català d'urgència per als expatriats" amb Carme Rigal i Emma Navó del Consorci de Normalització Lingüística de Catalunya ". 

A la tarda tindrem la "Nova Llei d'Emprenedors i autoritzacions de treball" a càrrec d'Ana Garicano, Laura Fernández-Canillas i Mounia JrabiI de Sagardoy Advocats; i "És fàcil crear una empresa a Barcelona" amb: Xavier Dumont, responsable del Centre de Recursos per Emprendre de Barcelona Activa. 

El quart i últim bloc d'actes de l'Expat Day Barcelona Internacional Community tindrà lloc a les anomenada "Sala Tallers" on es presentaran quatre actes més: Una taula rodona "La Interculturalitat en les empreses" moderada per IESE Business School i que comptarà amb els experts Astrid Moix de BBI Communication, Tiago Santos Talent Search People i Miriam Hortes de Page Personnel; el taller "Personal Branding de l'expatriat a Barcelona" a càrrec de Cristina Salvador, directora d'aPortada Comunicació, un taller de cuina "Sabors de Barcelona" ofert per Gustavo Alvira, Director càrrec de "El taller del Gust"; i finalment un Diàleg "Empreses Innovadores i talent Internacional" moderat per un professor d'ESADE i que comptarà amb els testimonis de Stijn Teeuwen, Soci fundador de Lucas Fox (Països Baixos), Sven Huber Emprenedor i Business Angel, cofundador de Boolino (Alemanya) , Tomasz Adamek Director tècnic i cofundador de Catchoom (Polònia) i Romain Chalumeau, Conseller Delegat de Laboratoires Grand Fontaine (França).

No hay comentarios: