jueves, 19 de abril de 2012

Per Sant Jordi



Actuació de Kolectivo Newen
i presentació de la web "Litteratura",
a l'Associació Cultural "La Lottería" de Barcelona









Per Sant Jordi un llibre i una rosa marca la tradició a Catalunya. Però, aquesta vegada serà molt més ... 

Els nostres amics de l'associació cultural La Lottería al carrer Finlàndia 15 de Barcelona, aquest divendres 20 d'abril de 2012 la munten en gran amb presentació i música ben chido.

Els actes programats començaran a les 20:00 hores amb l'actuació del grup de Folk, Fusió “Kolectivo Newen”, un grup format per Jorge Williams Llista Cabrera: Guitarra, veu, percussió, matófono, baix; Miguel Ángel Hidalgo González: Jarana tercera, veu , percussió, guitarra; Euler Samuel Silva de Oliveira: pandeiro, zabumba, triangle, güiro, maixella, veu i guitarra; i Marta Ferrer Carnet: Veu, zapateado, jarana segona. 

El Col·lectiu Newen és un grup de músics de diferents nacionalitats que es van coneixent des de la seva activitat individual en centres socials i diverses causes solidàries. A partir d'algunes idees en comú i coincidències musicals comencen a tocar en conjunt. El seu repertori és un recorregut per les diferents cultures de Llatinoamèrica, amb un fort èmfasi en el so jarocho, cants populars del sud de l'estat de Veracruz, Mèxic, així com la Milonga del con sud, i al seu torn influenciats per ritmes del Brasil. 

Va ser a Barcelona l'any del 2009, on el Col·lectiu Newen començar a organitzar concerts amb una gran diversitat de músics de diferents procedències, i d'aquesta manera, va seguir amb les activitats de difusió de la música tradicional i representativa dels països d'on procedeixen cadascun dels seus integrants. 

Després del gustós concert, serà presentat al públic el nou bloc de "Litteratura" a càrrec de Jordi de Miguel i Germán Vieco. Una eina per als amants de les lletres que ben segur deixarà bocabadats a més d'un. 

A continuació, tancarà la Festa una nova actuació del Kolectivo Newen 

Des AME-Associació de Mexicans d'Esparreguera i Voltants desitjar que aquesta nova iniciativa tingui una llarga i activa vida 



No hay comentarios: