lunes, 9 de septiembre de 2013

[CAT] NOTA DE PREMSA

El cantant mexicà 
JOSÉ GONZÁLEZ
aquest dimarts   
canta a  l'escenari d'Esparreguera




El cantant mexica en  José González visita aquest dimarts 10 setembre de 2013 la ciutat d'Esparreguera , a Barcelona ( Catalunya , Europa ) per tal d’oferir el seu concert "Música Meravellosa per a Gent Meravellosa" a l'escenari  que es situat a la plaça de Catalunya de l’esmentada ciutat barcelonina .

El concert, que es organitzat per l’AME “Associació de Mexicans d'Esparreguera i voltants”, amb  col·laboració del col·lectiu  Romàntics de Mèxic”, i  l'Associació de Veïns de La Plana, ofereixen  aquest concert gratuït dins de les celebracions organitzades durant el mes de setembre  d’enguany, amb motiu de la celebració de les “Festes Pàtries” de la Independència de Mèxic al llarg de tot el mes, i també de la Festa Gran de La Plana que s’organitzen  del 07 al 11 del referit mes .

José González és un conegut cantant professional de música vernacla mexicana , que interpreta tant cançons tradicionals mexicanes com cançons  internacionals. Així com cançons en la seva majoria de compositors mexicans d'altres països, com el són: cançons romàntiques , boleros, sons tradicionals, ranxeres, correguts, música nord, cançons de banda, valsos, huasteques i cúmbies, per esmentar alguns ritmes i estils de l'extens camp cultural i musical de Mèxic

José González, es fill de la ciutat de Parras de la Fuente, ciutat situada a la part nord-est baixa central de Coahuila, un enclavament màgic de nord de Mèxic on aquest artista va viure fins a l'any 1997 i en què formaria també part del Mariachi d’aquesta ciutat.

A l'edat de 16 anys, va viatjar per primera vegada a Europa amb l'Internacional Ballet Folklòric de Coahuila de Francisco Hernández, que va ser en l'any de 1996, per participar en un dels festivals més importants del món, el "Festival du Monde" organitzat per la CIOFF . A aquest viatge, li seguirien diverses gires artístiques en agrupacions de música i ball d'alt nivell per tot Europa durant els anys 1997,2000, 2001, 2002, i 2003 .

No serà, però , fins l'any 2010 que José González  s'estableix definitivament a la ciutat de Barcelona com a cantant de música tradicional mexicana, on ha actuat incansablement, i on també dirigeix el popular “Mariachi Internacional Barcelona”.

Aquest dimarts a les 23:00 hores (11 de la nit) li tindrem en directe a l'escenari d'Esparreguera amb el seu " Música Meravellosa per a Gent Meravellosa " .

No hay comentarios: