viernes, 24 de septiembre de 2010

COREARTE PROYECTOS CULTURALES PRESENTA…

.

4t Festival Internacional de Cors COREARTE BARCELONA 2010.
18 al 24 Octubre, 2010



El Festival Internacional de Cors Corearte torna als escenaris de Barcelona en la seva quarta edició.

Com cada any reunim a la ciutat condal el millor de la música coral, i els presentem tot el treball dels excel·lents grups que ens visiten i dels millors cors catalans.

Aquest Corearte Barcelona 2010 contarà amb la presència d'unes 200 coristes de Mèxic, Colòmbia, Brasil, Uruguai i Catalunya, que es presentaran en els llocs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

Hi haurà àmplies oportunitats per a presenciar aquesta mostra internacional de cant coral

Cors Participants

Cor Cantiga Barcelona Catalunya
Cor Xera Catalunya
Niños Cantores de Morelos (20º Aniversari) Mèxic
Coral Gioviale Colòmbia
Coral Julia Pardini (50º Aniversari) Brasil
Coral Maysupí Uruguai
Escalonia de Montserrat Catalunya


Els tallers

Inaugurarem els tallers del Festival el dimecres 20 d’octubre a les 9.00 hores on els mestres Josep Prats, Néstor Andrenacci i Basilio Astulez dictaran tallers de musiques del mon per nens, musiques de Robert Schumann i musica catalana.

Els concerts

El dimarts 19 d’octubre a l’abadia del Monestir de Montserrat a les 13.30*hrs. hi haurà una mostra de música *sacra de tots els cors participants i amb la participació de la Escalonia de Montserrat. (Entrada gratuïta)

El dimecres 20 d’octubre a les 16.00 *hrs. els cors participants oferiran una mostra pública dels seus repertoris a la Sala de les Cent Columnes al Park Güell esperant arribar a una audiència més àmplia i així complir amb la missió de Corearte que és fer conèixer el cant coral a tota la ciutat.

El divendres 22 se celebrarà un concert en el Paranimf de la Universitat de Barcelona. Hi ha fòrum limitat per tant es recomana ésser-hi a temps per al començament a les 20:00*hrs Entrada gratuïta.

Corearte Barcelona 2010 tancarà amb el concert Gal·la en L`Auditori AXA de Barcelona que comença a les 17.00*hrs. el dissabte 23 d'octubre. Entrada gratuïta.

Carlos Sesca Elizondo
Director
Corearte Barcelona 2010

No hay comentarios: