Páginas

jueves, 16 de julio de 2015

Dimecres 15 juliol 2015



El Consolat General de Mèxic 
a Barcelona 
acull l'exposició itinerant 
“Un espai sagrat. La roca dels Moros del Cogul”



Aquest passat dimecres 15 juliol 2015 a les set i mitja de la tarda, va tenir lloc al Consolat General de Mèxic a Barcelona del Passeig de la Bonanova 55, de Barcelona, Catalunya, l’acte inaugural de l’exposició "Ofrena i Invocació" que hom podeu visitar del dimecres 15 al dimarts 28 de juliol de 2015 en la seva seu, en horari de visites de 09:00 a 13:00 hores. 

La inauguració "Ofrena i Invocació" va tenir diversos actes programats. Essent gratuïts, si bé la assistència de públic va tenir lloc per invitació degut a la limitació del espai disponible. 

Un dels aspectes va ser la inauguració del mural “Ofrena i Invocació” de roba de cotó de 6x1’60 metres. 

Desprès hom presentarà l'exposició fotogràfica del procés creatiu, amb fotografies de Judit Rodríguez, Josep Manel Roldán, Vanesa Lombart i Arbey Rivera.

Durant l'acte inaugural es realitzarà una presentació de so, dansa i color sota Direcció d'Amèlia Maña Dómez als jardins del Consolat. 
Hi participaríen en els "Bols de quars" Cristina Marimon, a "Didgeridoos" Pau Ballesteros i Ricard Guiu; i en el "Cor Eurídice" Dolors Ricard, Laia Noguera i Nerea Català. Participant també les ballarines Vanessa Lombart, Noelia Ruiz i Amèlia Maña. 

La part més acadèmica i de divulgació científica de la presentació del projecte a càrrec de Fausto Espejel, coordinador del projecte, en Ramon Viñas i Vallverdú, comissari de l'exposició itinerant "Un espai sagrat. La Roca dels Moros del Cogul "; i en Josep Manuel Rueda Torres, director del Museu Arqueològic de Catalunya. 



Fotografies: gentilesa Museu Arqueològic de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.