Páginas

miércoles, 25 de septiembre de 2013

Música mexicana

Rosa Sánchez
porta la millor
música Jarocha
al Musiquem Lleida!



Musiquem Lleida! és un festival internacional de música que se celebra als carrers i places de la ciutat de Lleida i comarques organitzat per la Coral Shalom.

La coral Shalom, com a entitat cultural, té com a principals objectius sensibilitzar i enriquir musicalment la societat amb l’organització de concerts i actes culturals oberts a tothom.

Com ens recorden Ells mateixos, Lleida i les seves comarques han estat bressol de músics de renom internacional com ara Ricard Vinyes, Enric Granados, Emili Pujol… També compta amb una gran tradició coral i instrumental, que actualment està en plena expansió gràcies a la formació de bons professionals.

Així doncs, amb aquest festival pretenem apropar la música al carrer i obrir les portes a tothom que en vulgui fruir; com també donar l’oportunitat a diferents intèrprets de tenir un escenari per difondre la seva música.

Aquest any el festival Musiquem Lleida! tindrà lloc divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 d’octubre de 2013

Tanmateix, el dissabte 05 d’octubre de 2013 tindrà lloc a les 12:30 hores a la cèntrica plaça de la Paeria de Lleida un concert sobre el “Son Jarocho i cançó mexicana” a càrrec de la coneguda cantant Rosa Sánchez, que darrerament la hem tingut donant concerts al centre Diògenes i dissabte 28 a La Lotteria Associació Cultural de Sants a Barcelona.

La cantant Rosa Sánchez és una viatgera que ha posat els peus a Barcelona. Nascuda a Costa Rica, ha dedicat anys de la seva vida a recórrer el continent americà amb la guitarra a l’esquena cercant i aprenent un ampli repertori tradicional de diversos orígens i, en especial, de Mèxic.

El projecte que ens presenta actualment s’ha desenvolupat íntegrament a Catalunya, amb músics del país que compaginen una formació clàssica i acadèmica (estudis a l’ESMuC i al
Reina Sofia) amb una vocació per les músiques populars; ha format part de la convocatòria 2011 del projecte Diversons de l’Obra Social de “la Caixa” actuant per tot el territori espanyol; ha enregistrat el disc Picante pero sabroso (a punt d’editar-se), i ha participat en el programa de TV3 “Ritmes a l’estudi”.

Rosa Sánchez en directe per el públic de Lleida

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.