Páginas

sábado, 18 de octubre de 2008

Contacte de la nostra associació amb el Servei d'Immigració d'Esparreguera

Dijous passat dia 15 d'octubre nostre president es va entrevistar amb la Míriam Borrega i Sala, Tècnica d'Immigració de l'Ajuntament d'Esparreguera.

La reunió va servir per conèixer de primera mà la tasca que realitza aquest interessant servei. L'ajuntament disposa d'un Pla d'Acollida i recepció d'Esparreguera, així com un servei d'assessorament jurídic, tallers de llegua [taller d'alfabetització, taller de lectoescrptura], i sessions d'acollida.
Interessant també l'esforç conjunt dels ajuntaments d'Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires en l'edició de la guia titulada Benvinguts /bienvenidos -disponible en set idiomes- on es donen a conèixer als acabat d’arribats els serveis d'empadronament, sanitat, escola i educació, serveis socials, habitatge, formació d'adults, idiomes, servei d'assessorament i altres serveis.
Un treball realment important per rebre i integrar totes aquelles persones vingudes a les nostres localitats, des d'altres terres i nacions. Des de la nostra modesta web felicitar-los pel seu esforç i qualitat humana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.