miércoles, 6 de abril de 2016

Dissabte 09 d’abril de 2016


La Iguana de Barcelona 
ofereix concert 
amb el grup “Sons de Marimba” 
música tradicional de Mèxic i Amèrica Central 




Dissabte 09 d’abril de 2016 a partir de les nou del vespre [21:00 hrs.] podreu gaudir de bona música a l’escenari de “La Iguana - Cultura de proximitat”, al carrer Rosés 46, de Barcelona [Catalunya] amb la proposta musical que porta per a nom “CONCERT DE SONES DE MARIMBA. Música tradicional de Mèxic i Amèrica Central”

En aquest concert a La Iguana escoltarem músiques tradicionals tant estimades com son el danzón, el son huasteco, el son cubà, el son jarocho, la música llanera, entre moltes d'altres. 

El grup “Sons de Marimba” [Sones de Marimba] és una formació que recopila part del repertori tradicional mexicà i centreamericà i presenta la marimba com a element central. 

Al sud de Mèxic i a Amèrica Central aquest instrument d'orígens discutits però amb trajectòria asiàtic-africana, és l'instrument rei. D'alguna manera és el piano de l'Amèrica Central; a Guatemala és tot un Símbol de la Pàtria; mentre que a Costa Rica ha estat declarat Instrument Nacional. 

El grup “Sons de Marimba” [Sones de Marimba] es una formació musical que acull músics de diferents països d'Amèrica Llatina i Espanya, que viuen aquí la ciutat de Barcelona. La trobada d'aquestes identitats a la nostra multicultural ciutat ofereix un aire nou i fresc a la música popular. 


Músics del grup: 

Yehosuá Escobedo: marimba i percussió 
Nicolas Cristancho: marimba, veu i piano 
Alejandro Tamayo: contrabaix 
Jankely Felix: bateria 
Simao Hernández, jarana i vihuela 

Per l’entrada al concert esmentat, es farà servir un “Bo d'ajuda” de 7 euros. 





Visiteu la nostra agenda d’activitats mexicanes a Catalunya 
“Mèxic dins del Cor” [Clic aquí]

No hay comentarios: