sábado, 2 de enero de 2016

Un nou Concert:


Rosa Sánchez 
al Centre Cívic Parc-Sandaru 
amb músiques tradicionals americanes



La coneguda cantant Rosa Sánchez, tant volguda per la seva implicació personal amb Mèxic i especialment amb l’Estat de Chiapas, una incansable viatgera i experta musical de músiques de Mèxic, Centreamericà i Llatinoamericà, avui resident a Barcelona; oferirà el proper divendres 15 de gener de 2016 a les 21:00 hores (09 del vespre) un Concert al Centre Cívic Parc-Sandaru, del carrer Bonaventura Muñoz 21 (cantonada carrer Nàpols) de la ciutat de Barcelona [Catalunya, Europa]. 

Nascuda a Costa Rica, tothom ho sap i ho em repetit varies vegades, ha dedicat anys de la seva vida a recórrer el continent americà amb la guitarra a l’esquena cercant i aprenent multitud de repertori tradicional de diversos orígens i, en especial, de Mèxic. 

Experta en musiques del Continent Americà i en especial de Mèxic, té grans coneixements de diversos gèneres d’aquell país, en especial el Son Jarocho, propi de la zona de Veracruz. També ha enregistrat discos musicals. Algun, a la ciutat de Barcelona. Com el titulat “Picoso pero Sabroso”. 

Val a dir que en el Concert de Rosa Sánchez podrem escoltar des el típic son jarocho a les ranxeres d’estil Chavela Vargas fins arribar a la cançó protesta de Violeta Parra, passant també per els ritmes d’origen andí, brasiler o caribeny. 

L’entrada al Concert te un preu de 10 euros. Però podeu ja fer la vostra reserves a l’adreça reserva@americat.cat fent constar que es per el “CONCIERTO ROSA SÁNCHEZ”. Les primeres 20 persones que enviïn un correu a reserva@americat.cat tindrà una entrada 2x1

Recordarem també que la reserva la haureu de fer amb un mínim de 24 hores abans del Concert i ,nomes es reserva la entrada, fins 15 minuts abans de començar el Concert. El pagament cal fer-lo a la Sala Sandaru en metàlic. 




Consulten la agenda de actividades mexicanas en toda Cataluña 
México en el corazón: Agenda Enero de 2016” [Clic aquí

No hay comentarios: