domingo, 27 de diciembre de 2015

Els Black - Blue


Ricardo Cornelius i Cristi Garbo 
continúen amb el seu espectacle 
al Almazen Teatre de Barcelona 


Els Black - Blue que són clowns que fusionen la música i la comèdia per mitjà de les seves excentricitats, portant-nos per un viatge divertit i sorprenent continuen donant gerra sobre els escenaris del millors teatres de la capital. Aquest duo de clowns interpretarà un popurri de música amb gèneres que van des del blues, fins al Cha-cha-chá, al Almazen Teatre, del carrer de Guifré 9, baixos, de Barcelona, on el proper divendres 22 de gener i dissabte 23 de gener de 2016, a les 21:00 hores [les 09 del vespre] faran dues noves representacions. 

Aquest espectacle “Black – Blue” que tenim en cartellera des del mes d’octubre passat, amb gran èxit gracies al treball dels seus protagonistes Cristi Garbo i el mexica Ricardo Cornelius, en un treball de caire còmic, en castellà, i amb una durada de 60 minuts. 

Almazen Teatre ens explica un xic el perfil dels que fan realitat aquesta obra de teatre: 

Cristi Garbo: Formada com a actriu i clown al Col·legi de Teatre de Barcelona ia Londres amb Philippe Gaulier i Theatre de Complicité. Rep classes de cant tant a Barcelona com a Londres. Des del 94 treballa com a actriu de teatre. Al 97 va conèixer a Jango Edwards qui la va animar a considerar el món del clown com una professió i fins i tot una forma de vida. Va guanyar premi a la Millor interpretació femenina en la Mostra de Teatre Breu de Barcelona 2003 amb la Cia. Cataclown. Actualment ser pallassa és la seva prioritat encara que mai ha deixat del tot el teatre. És partner de Jango Edwards en els seus espectacles i ha creat els seus propis shows: Nosferata i Blue sempre sota la direcció de Jango Edwards. 

Ricardo Cornelius: Fa 15 anys que s’ha interessat en la recerca i perfeccionament del seu treball com a clown, especialitzant amb pallassos com Eric de Bont, Phillipe Gaullier, Avner the Eccentric, Sigfrido Aguilar, entre d’altres. Ricardo és també artista plàstic i s’ha especialitzat en teatre físic en cursar la Diplomatura de Mim Corporal a Barcelona. Va cursar estudis de música i dansa, sent a més Màster en Estudis Teatrals per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballa com a pallasso en la Cia Sonámbulos especialitzada en comèdia física. Ha estat beneficiari del FONCA en l’especialitat d’Arts del Pallasso com a creador escènic”. 

L’entrada general es de12 euros. Comprant la entrada al portal Atrápalo surt a 11 euros. El socis de Almazen pagaran 10€ 



Consulten la agenda de actividades mexicanas en toda Cataluña
 “México en el corazón: Agenda Diciembre 2015” [Clic aquí]

No hay comentarios: