viernes, 16 de octubre de 2015

Representació avui divendres


La companyia de teatre mexicà 
“Lagartijas tiradas al sol” 
 presenta historia del narcotràfic mexicà 



Avui divendres 16 d'octubre del 2015 a les 21:00 hores tindrà lloc l’estrena de la obra “Está escrita en sus campos” de la companyia teatral “Lagartijas tiradas al sol”, a la Sala La Planeta del Passeig de Canalejas, 3, de la ciutat de Girona [Catalunya, Europa].

Aquesta presentació, inclosa dins de la programació anomenada Temporada Alta, en qualitat d’estrena, compta amb el recolzament del EFE, i ha estat també inclòs aquest espectacle dins de la anomenada “Connexió Iberoamericà”. El preu de l’entrada es de 18 euros. Tanmateix els socis de l’entitat tenen que pagar 15,30€ 

“Está escrita en sus campos” es un monòleg escrit per en Francisco Barreiro, que també es el Director de la obra i el intèrpret. La durada d’aquesta presentació es de 1 h. 30 min 

Com es diu en la informació d’aquesta presentació teatral 
“La companyia mexicana parla, en el seu llenguatge contemporani, de la història del narcotràfic mexicà En les darreres dècades, el fenomen del narcotràfic mexicà ha canviat radicalment. Les substàncies s'han diversificat, el consum ha augmentat, la violència s'ha tornat més crua i les organitzacions s'han professionalitzat encara més.

Després de sorprendre'ns amb Montserrat (Temporada Alta 2013) i Derretiré con un cerillo la nieve de un volcán (Temporada Alta 2014) la revolucionària companyia Lagartijas tiradas al sol torna al festival amb un altre espectacle de teatre documental arriscat i colpidor.

Está escrita en sus campos ens apropa a la història del narcotràfic mexicà a través de la vida d'El Tigre, un raper i petit narcotraficant”. 



Fotografia: gentileza organizadores del evento 
Consulten la agenda de actividades mexicanas en toda Cataluña 
“México en el corazón: Agenda Octubre de 2015” [Clic aquí]

No hay comentarios: