viernes, 9 de octubre de 2015


L'Estruch (Sabadell) 
Projecció del curtmetratge “Niño de Metal” 
(Pedro Garcia Mejía - Mèxic, 2014) 
el 14 d'octubre 




Amb una selecció dels millors treballs exhibits al MECAL, Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona, L'Estruch - Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, situat al carrer de Sant Isidre, 140, de Sabadell [Barcelona, Catalunya, Europa] presentarà al públic el curtmetratge “Niño de Metal” del Director Pedro Garcia Mejía (Mèxic, 2014) el proper dimecres 14 d'octubre de 2015 a les 21:00 hores.

El Director Pedro García-Mejía és nascut a Colòmbia i resident a Mèxic. Ha dirigit publicitat, ficció i documentals. El seu curt Gasolina va rebre la Menció Especial del Jurat al Festival de Cinema de Cartagena de 2009. També va dirigir el curt Vapor, Arbre i La Frontera de les Tenebres

Amb el nom de Projeccions "Els curts del Mecal" i amb un preu de nomes 5 euros, ens presenten varis treball prou interessants. 

Comencem al el treball vinculat amb Mèxic: "Niño de metal", una coproducció de Mèxic i Colòmbia, que te la següent fitxa Técnica: 

Direcció: Pedro García-Mejía 
Producció: Valeria Chávez, Pedro García-Mejía 
Guió: Pedro García-Mejía 
Cinematògraf: Manuel Caballero 
Repartiment: Gabino Rodríguez, Andrés Almeida, Mattias Ahuja Barba, Carolina Navarrete



Niño de Metal” (Pedro Garcia Mejía - Mèxic, 2014) 
Sinopsis: 
En Ramon ven samarretes de rock en un mercat de carrer. LaVamp, la seva exdona gòtica, deixa el seu fill Ozzy a càrrec seu. En Ramon rep la visita del seu amic PlanBe, i entre converses divertides i fumant una mica de marihuana perden el nen pel mercat. Durant la desesperada cerca de l'Ozzy, en Ramon descobrirà la seva incapacitat per ser pare. El programa inclou també aquestes projeccions: 

ÁRTÚN (Gudmundur Arnar - Islàndia, 2014) 
Un noi vol que li facin el primer petó però no té sort a la petita ciutat on viu. Els seus millors amics li parlen d'unes noies de la ciutat que es col·loquen i amb qui és fàcil enrotllar-se quan fumen cigarrets. Ell qüestiona aquesta història, però decideix unir-se a ells i anar a la ciutat per descobrir-ho per ell mateix. 

PERSON TO PERSON (Dustin Guy Defa - Austràlia, 2014) 
L'endemà al matí d'haver muntat una festa a casa, un home descobreix una noia desmaiada a terra. La resta del dia se'l passa intentant que marxi de casa. 

DJ SNAKE AND LIL JON - TURN DOWN FOR WHAT 
Videoclip. 

SKALLAMANN (Maria Bock - Noruega, 2011) 
Un film musical sobre el fet de ser un mateix i d'estimar a qui es vulgui. 



Fotografies: organitzadors 
Consulten la agenda de actividades mexicanas en toda Cataluña
“México en el corazón: Agenda Octubre de 2015” [Clic aquí]

No hay comentarios: