miércoles, 3 de diciembre de 2014

Seminari de Cultura Mexicana


L’Arquitecte mexicà Felipe Leal 
avui al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya



Avui dimecres 03 de desembre de 2014, l'arquitecte mexicà Felipe Leal oferirà la conferència titulada "Espacio público y tejido social", a la sala d'actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, que es troba a la plaça Nova de Barcelona; a les 07 de la tarda. 

L'acte s'organitza en col·laboració amb la Corresponsalia Barcelona del Seminario de Cultura Mexicana, recentment creada a Barcelona. Felipe Leal va ser director de la Universidad Autónoma de México, Maestro investigación y docencia; va estar a càrrec de la inscripcció de “Ciudad Universitaria” a la llista de patrimoni mundial UNESCO, de la creació del Museu universitari d’art contemporani i del rescat i restauració del museu de l’Eco i va ser director de la Secretaria de Desarrollo Urbano y Vivienda de ciutat de Mèxic.

Professor convidat a universitats diverses de llatinoamerica, EUA i sud d’Europa, conductor de programa de radio i de televisió sobre arquitectura i urbanisme i Premi visión del diseño, mérito universitario. 

Actualment té el seu propi despatx i ha fet auditoris, estacions, la casa estudi de Gabriel Garcia Márquez i d’altres artistes. Hi sou tots convidats

No hay comentarios: