viernes, 19 de diciembre de 2014

Diumenge 21 de desembre


L'orquestra del barri” 
 baix Direcció de la Paulina Sánchez 
ofereix un Concert – Vermut 
a l’'Economat Social de Barcelona



L’escenari de l’'Economat Social que es troba al carrer dels Jocs Florals 157, de Barcelona, es el lloc triat per la propera presentació de la formació musical “L'orquestra del barri” que lidera la Directora mexicana na Paulina Sánchez en un Concert – Vermut, que tindrà lloc aquest diumenge 21 de desembre de 2014 a les 12:30 hores del migdia. 

Com ens recorden en aquesta nova presentació musical “Es tracta d'un petit concert informal, on presentarem un repertori mixt entre clàssic i modern que hem estat treballant durant aquest any” afegint-hi també que els hi “fa molta il·lusió poder compartir el treball amb vosaltres, les nostres persones mes properes”. 

El Concert es d’entrada lliure i gratuïta. Tanmateix les instal·lacions tenen una capacitat de públic limitada, i per tal de que tot surti d’allò més bo els organitzadors preguen de confirmar l’assistència al mail orquestradelbarri@gmail.com. 

L’orquestra del barri és un projecte iniciat el desembre del 2013 amb l’objectiu d’habilitar un espai de trobada per a la interpretació musical des de l’entreteniment. Ells mateixos expliquen que “l’orquestra ofereix la possibilitat a adults, amb formació prèvia o en procés d’aprenentatge, de compartir la interpretació amb altres músics i portar a la pràctica els seus coneixements, adaptant els arrengaments de cada un dels temes al nivell de cada intèrpret”. Es doncs, una proposta musical però també formativa. 

D’aquí que si ja toques un instrument, o has descobert la teva passió de gran i estàs aprenent a tocar, ara pots compartir aquesta passió amb Ells, d’una manera apassionant. 

Actualment aquesta agrupació musical la formen nou musics entre amateurs o en formació. Els instruments que conformen el grup actualment son 3 violins, 1 viola, 2 violoncels, 1 flauta travessera i un piano. Tot sota la experimentada batuta de la seva Directora, la apreciada mexicana Paulina Sánchez. Una violinista professional amb un ampli bagatge musical i amb nombrosos de projectes actualment en marxa. 

Des d’AME de tot cor felicitar-vos per la gran tasca que feu i per aquest nou èxit que ben segur tindreu al currículum de “L'orquestra del barri”… 


+INFORMACIÓ [Clic aquí

No hay comentarios: