martes, 4 de noviembre de 2014

Divendres 12 de desembre de 2014


Per la Festa Major de Sant Damas 
Argelaguer ho celebra amb regust a Mèxic


Argelaguer, petita vila de Girona, a la Comarca de la Garrotxa, calandrarà properament la seva Festa Major de Sant Damàs amb nombroses activitats mexicanes. 
L’esdeveniment, que tindrà lloc el divendres 12 de desembre de 2014, coincidint amb la celebració de la Mare de Déu de Guadalupe; comptarà amb l’exposició de l’artista Laia Juez a la capella de Santa Anna, i un immillorable “Fandango Jarocho participatiu” de la comunitat jaranera i zapateadora de Catalunya, músics locals i visitants en estreta germanor. 
També tindrà lloc la presentació de l’espectacle "Amor y pan" a càrrec de la companyía mexicana el Topil Teatre. Teatre infantil de titelles. El seu argument es el següent: 
Al món hi ha moltes preguntes que compten amb les seves respectives respostes. Preguntes grans i petites amb respostes senzilles o complicades, preguntes brillants o fosques . Però hi ha una especial, La Pregunta, la que Musi, la petita protagonista va fer un dia i que ningú semblava capaç de respondre adequadament. Al món hi ha moltes preguntes que compten amb les seves respectives respostes. Preguntes grans i petites amb respostes senzilles o complicades, preguntes brillants o fosques amb respostes lluminoses o tèrboles. Però hi ha una pregunta especial, La Pregunta , la que Musi , la petita protagonista de la nostra història, va fer un dia i que ni els seus pares, ni els seus professors, ni els seus amics, ni els llibres, semblaven capaços de respondre adequadament. 
No obstant això Musi va buscar i va buscar fins a trobar la resposta i en aquest procés va ser rebent infinitat de regals d'aquests que ens serveixen per a tota la vida i que com més es comparteixen més es tenen. Aquesta és una història sobre l'amistat, l'amor, el valor de la vida i la set de saber. Amor i Pa és un espectacle per a públic familiar a teatre de petit format amb una actriu - manipuladora i titelles de diverses tècniques. Els ninots de pa , paper i sucre ens acompanyen a descobrir el dolç gust de la Vida.

No hay comentarios: