miércoles, 5 de noviembre de 2014

Certamen Llobet


FINAL + 
ORQUESTRA DE GUITARRES BARCELONA 
a l’Auditori de Barcelona. 
Amb participació mexicana 



Coincidint amb el dia de anar a les votacions, aquest diumenge 09 de novembre de 2014 a les 19:00 hores, tindrà lloc a la Sala 2 Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona [Carrer Lepant 150, Barcelona] la Final del anomenat Certamen Llobet i l’actuació de la coneguda Orquestra de Guitarres de Barcelona que dirigeix el guitarrista y compositor Sergi Vicente. 

A la Primera part: Final del XI Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona, concurs Internacional de Guitarra clàssica d'alt rendiment per a guitarristes de fins als 35 anys d'edat i sense distinció de nacionalitat. Els tres finalistes interpretaran dues obres per a guitarra i quartet de cordes a escollir entre “Me duele el alma” de Gentil Montaña amb l'adaptació d'Edwin Guevara “Atardece en el mar” de Javier Villafuerte, obra premiada en el Concurs Internacional de Composició “José Fernández Rojas “2010. 

A la mitja part, el públic assistent votarà pel concursant que més li ha agradat. 

A la Segona Part: Al 25 Aniversari de la seva fundació, participació extraordinària de la Orquestra de Guitarres de Barcelona, dirigit pel guitarrista i compositor Sergi Vicente i que compta amb prese`ncia mexicana amb els Mestres Violant Olivares i Lalo Hernández. inalitzat el concert es donarà a conèixer el guanyador del Premi del Públic d’enguany. 

Entrada 10 €

No hay comentarios: