sábado, 11 de octubre de 2014

Participació mexicana en important llibre


La Dra. Laura Casal-Valls 
presenta a Sabadell 
NUEVAS ARTEMISIAS la presencia femenina 
i el paper de la Dona a la Societat 
Destacada aportació d’Especialistes en el tema




Dimecres 22 d'octubre de 2014 a les 20:00 hores tindrà lloc al Librerío de la Plata, que es troba al Carrer Sant Jaume 8, de la ciutat de Sabadell [Barcelona, Catalunya] la important presentació del llibre que porta per nom NUEVAS ARTEMISIAS
Un important treball d’anàlisis i recopilació d’estudis dedicats a la presència femenina i el paper que ha jugat la dona en la societat. 

Com ha evolucionat la seva imatge en el món i en la història de l’art durant segles, des de l’àmbit familiar al laboral, del mite a la tradició, son apartats on els amants de la lectura i la Cultura podran navegar i tanmateix enriquir-se amb una nova visió d’aquesta realitat. 

Aquest estudi es el fruit de les llargues investigacions de diverses especialistes. 
L’equip a estat format per Marisol Barrientos Lima, Roberta Bogoni, Laura Casal-Valls, Esther García-Portugués, Alina Gavrus, Jose A. Ortiz, la mexicana Alma Reza i Diana Reza. El treball té una presentació de l'escriptora Rosa Regàs. 

La presentació de l’acte anirà a càrrec de la Dra. Laura Casal-Valls, especialista en història de la moda i estudis de gènere; tindrà lloc gracies a la col·laboració entre Emblecat Associació catalana d'estudis d’emblemàtica art i societat i Librerío de la Plata. 

Hi sou tots convidats.