martes, 14 de octubre de 2014

Demà dimecres 15


“Megaprojectes i models de
desenvolupament: drets humans en risc”
Una proposta de Brigades Internacionals
de Pau de Catalunya - PBI



Demà dimecres 15 d`octubre de 2014 tindrà lloc a la seu de la Lafede.cat al carrer Tàpies, 1-3, de Barcelona, un important acte que començarà a les 7 de la tarda i que porta per nom “Megaprojectes i models de desenvolupament: drets humans en risc”. 

L’acte, que es proposat per les Brigades Internacionals de Pau de Catalunya - PBI comptarà amb la presència de dos experts com son: 

-Sara Méndez, membre de Código-DH (Oaxaca, Mèxic) 
-Álvaro Sandoval, membres de les Comunitats en Resistència de La Puya (Guatemala) 

Ambdós treballen en la defensa de la terra i el territori davant l'entrada de megaprojectes a les seves comunitats. A causa de la seva tasca són blanc constant d'atacs diversos que van des d'amenaces, agressions i intimidacions, fins a intents d'assassinat i processos de criminalització. Brigades Internacionals de Pau de Catalunya - PBI els hi ofereix protecció internacional per la seva situació de risc i vulnerabilitat. 

Us recordem que Lafede es a prop del Metro L2 i L3 Paral·lel, i que podeu demanar més informació al correu següent: catalunya@pbi-ee.org 

Aquest acte organitzat per les Brigades Internacionals de Pau de Catalunya - PBI compte amb el suport de Enginyeria sense fronteres, la Plataforma de Solidaritat amb Guatemala, AAPG-Alternativa intercanvi amb pobles indígenas; EDPAC-GIDHs, BASIG-ESFA, ODG, Suport IRMH, SETEM, SUDS, i Entrepobles.

No hay comentarios: