martes, 16 de septiembre de 2014

Actualitat Local


Comencen les inscripcions 
per als Cursos de Català per a Adults





El Servei Local de Català d’Esparreguera ofereix cursos dels nivells Bàsic i Elemental (A), Grup de Conversa, Intermedi (B) i Suficiència (C)


El Servei Local de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha obert les inscripcions per als Cursos de Català per a Adults el dilluns 15 de setembre.

L’horari d’informació i matrícules és del dilluns 15 de setembre al divendres 19 de setembre, de 10 a 1 del migdia i la tarda del dilluns 15 de 5 a 8 de la tarda.

El Servei Local de Català d’Esparreguera ofereix 135 places en cursos presencials dels nivells Bàsic i Elemental (A), Grup de Conversa, Intermedi (B) i Suficiència (C). També ofereix cursos a distància al web www.parla.cat.

Per fer la inscripció, cal acudir al Servei Local de Català d’Esparreguera, situat a l’edifici municipal de Can Pasqual, al carrer dels Cavallers, 26, 1a. planta.

Es pot obtenir més informació també al Facebook i al Twitter del Servei Local de Català d'Esparreguera (no cal tenir-ne compte ni estar-hi registrat) i al web de cercador de cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística:

www.facebook.com/pages/Servei-Local-de-Català-dEsparreguera/279336358755954
www.twitter.com/SLCEsparreguera
http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/
Per a més informació: www.parla.cat.

No hay comentarios: