jueves, 17 de julio de 2014

Prepara gira 2015


“Love of Lesbian” 
grup de pop-rock indie 
actuarà a Mèxic 
com ja va fet amb èxit l’any 2013 
 
Love of Lesbian és un grup de pop-rock indie català radicat a Barcelona que està en actiu des de 1998, format per els artistes Santi Balmes (veu i guitarra), Jordi Roig (guitarra), Joan Ramon Planell (baix i sintetitzador), Oriol Bonet (bateria i programació), Julián Saldarriaga (guitarra i veu) i Dani Ferrer (teclats, als directes), prepara una nova gira artística per l’any 2015 que inclourà diversos concerts a l'Argentina, Colòmbia, Xile i Mèxic com ja van fer a la capital mexicana el 2013. 

"El 2015 no estarem a casa fent vida contemplativa", ha afirmat Saldarriaga, doncs la intenció de Love of Lesbian és actuar a tots els anteriors esmentats països. Actualment el grup de pop indie “Love of Lesbian” escenifica les seves cançons més íntimes en un nou espectacle que han batejat com a "Miralls - Miratges", que portaran de gira per tota la Península l'últim trimestre d'aquest any i que a Manresa (Barcelona, Catalunya) farà parada el 24 d'octubre. 

La gira començarà l'11 d'octubre al teatre Auditori de Sant Cugat i prosseguirà a Viladecans (17 d'octubre), Vic (18 d'octubre), Manresa (24 d'octubre), Terrassa (25 d'octubre), Granollers (31 d'octubre), Girona (1 de novembre), Madrid (7 de novembre), Càceres (8 de novembre), Ibi (Alacant) (14 de novembre) i Barcelona (4 de desembre). 

Aquest nou projecte va néixer, segons ens explica Saldarriaga, a final de 2013, quan el grup va decidir que, després de la seva gira d'aquest any, "desapareixeria" de l'escena espanyola el 2015, quan centrarà les seves actuacions a Llatinoamèrica i prepararà el nou disc.

No hay comentarios: