miércoles, 11 de junio de 2014

Flamenc

El Centre Cultural 
La Farinera del Clot 
acull la Festa de Final de Curs 
de l’Escola de Flamenc Lúcero Cardenas


Aquest proper dissabte 21 de juny de 2014 a partir de les cinc de la tarda tindrà lloc en el Centre Cultural La Farinera del Clot de Barcelona, a la Gran Via de les Corts Catalanes 837 Una Festa de Final de Curs de dues conegudes escoles, ben diferents, sí, però a la fi i a la cap, que formen artistes, i estimen l’art apassionadament. 

Una d’elles es prou coneguda dels nostres lectors: Escuela de Flamenco Lúcero Cardenas. Escola que té la seva seu a l’Associació La Lotteria, al carrer Finlàndia 15 de Barcelona, en ple barri de Sants. 
Una escola que dirigeix la artista mexicana Lúcero Cardenas, personatge tan coneguda dins de les Agendes Informatives AME d’activitats que fa la Comunitat mexicana resident a Catalunya per la seva tasca al llarg de tot l’any. 

També tindrà lloc dins la festa de fi de curs, la presentació de l’Escola DanSandalo, que dirigeix la Jazmín, professora, ballarina y coreògrafa de dansa oriental. Jazmín te una formació arrelada a l’Argentina dins el Club Siri Libanès de Córdoba. 

Dos estils amb nervi i empenta ben diferents en un mateix escenari. Tanmateix una mateixa passió: la música i el ball… 

Ja a la venda les entrades a la Lotteria Associació Cultural

No hay comentarios: